Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Půjčovna - svatební šaty - společenské dámské šaty pro družičky - svatební doplňky

Komplexní IT řešení firem. Správa serverů. Tvorba aplikací na míru pod operační systémy Windows i Linux

Výroba, velkoobchod, internetový prodej, E-shop: - kalendáře - nástěnné, stolní, tříměsíční, daňové, poznámkové, plánovací, na zakázku - diáře - denní, týdenní, kapesní, na zakázku - novoročenky - kožené zboží - kožené peněženky, klíčenky, dokladovky, kožené aktovky a kabely - reklamní tašky s potiskem i bez potisku - papírové, ...

Firemní marketing, školení obchodních dovedností, koučing, internetová reklama, tvorba a údržba webových stránek a eshopů, reklamní fotografie, obchodní činnost, zastupování umělců, copywrite, aj.

Projektová, architektonická, inženýrská činnost. Sídlo firmy: - Mánesova 78/23, Opava.

Masáže- řízené detoxikace organismu.

Grafický design Internetové obchody - výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové sítě.

Služby: - vývoj informačních systémů - tvorba webových stránek - serverhosting, webhosting - SEO optimalizace - webdesign - PPC (Pay Per Click) - internetový marketing.

Komplexní úklidové služby: - průmyslový úklid - čištění železných konstrukcí a světlíků - byty - rodinné domy - administrativní budovy - kanceláře - stadiony - práce ve výškách - mytí oken (i ve výškách) - čištění sedaček a koberců - tlakové čištění fasád - prodej a dodávka hygienických potřeb

Vývoj, prodej: - ekonomický software AUTOPLAN - Automapa, Kniha jízd, Cestovní příkazy a náhrady pro tuzemské i zahraniční pracovní cesty.

Pronájem nebo prodej nebytových prostor, objektu

Nabídka výstavby a provozu telekomunikačních sítí, kabelových rozvodů, optických tras, základnových stanic sítě mobilních telefonů.

Odtahy autovraků a vozidel k likvidaci Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Dle typu vozidla zaplatíme maximální cenu za Váš vrak. Odtahy autovraků k likvidaci zcela ZDARMA. Obdržíte potvrzení pro úřad bezplatně. Dle přání Vám vyřídíme jednání s úřady.

Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Provádíme odtahy autovraků k ekologické likvidaci.Obdržíte potvrzení nutné k vyřazení vozidla z registru automobilů, odtah máte zcela bezplatně a ještě Vám vyplatíme finnanční odměnu za každý vrak, dle vzájemné domluvy.jemn

Realizace expozic formou full - service v tuzemsku i zahraničí. Výstavní služby.

Strojní vyšívání. Dekorování skla a nerezu. Výroba reklamních předmětů. Výroba a prodej netradičních dárků. Pronájem nafukovacích atrakcí.

FREE ZONE OSTRAVA a.s. - svobodné celní pásmo. Služby: -svobodné celní pásmo -komplexní celní služby -skladování ve svobodném celním pásmu -možnost výrobní činnosti ve svobodném celním pásmu -poradenská činnost

Realitní kancelář: - Moravskoslezský kraj. Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti (byty, domy, pozemky, rekreační objekty - chaty, chalupy, komerční prostory, garáže).

Chovatelská stanice Bernský salašnický pes Úprava a stříhání psů kompletní péče.