Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Odvoz - břemena určená k likvidaci i jednotlivé kusy Vyklízecí práce byty, půdní prostory, malé i větší firmy, pozůstalosti Bourací práce

Zřizování a provozování veřejné telekomunikační sítě.

Kosmetika Alens - kosmetické služby - depilace, epilace - radiofrekvence - lymfodrenáž

Kadeřnictví - stříhání - barvení - melírování - svatební a společenské účesy Nehtové studio - nehtová modeláž - klasická manikúra - parafínové zábaly - modeláž na nohou - zdobení.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Rekonstrukce objektů

Dodáváme materiály pro signmaking.

Harmonizace pomocí reiki - reiki terapie Masážní služby - záda a šíje - celé tělo - indické masáže hlavy - lávové kameny

Realitní kancelář Hostinská činnost Chov domácích zvířat Chov - zoologická zvířata.

Připojení k internetu: - návrh, výstavba a správa počítačových sítí - poradenství se software a hardware - prodej a konfigurace software a hardware.

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

info portál cena zlata stříbra, kolik stojí drahé kovy zlato stříbro, grafy v korunách za gram, informace o zlatu, stříbru, platině, o obecných kovech Informace kolik stojí kovy každých 5min aktuální.

IT konzultace, infrastrukturní architektura. Administrace serverů - Linux, Solaris, HP-UX, FreeBSD. Middleware - WebLogic, GlassFish, Tomcat. Databáze - PostgreSQL, MySQL, Ingres, Oracle. Virtualizace - Xen, VMware, OpenVZ. Development - Python, Java, Groovy, bash, PHP. Profesionální managed hosting.

Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - byty - rodinné domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční prostory.

Bezpečnost práce - zpracování dokumentace Požární ochrana - poradenství - zpracování dokumentace - školení Řízení procesů oblasti ekologie a ochrany životního prostředí - řízení procesů nakládání s odpady Prodej a dodávka - silová elektrická energie

Nabídka služeb v oblasti personalistiky a osobnostního poradenství.

Reklamní agentura Design Prodej - reklamní předměty Výroba, prodej, montáž - DAPSis - vnitřní a venkovní informační systémy E-shop - psací a kancelářské potřeby - kalendáře - přívěsky - dárkové a reklamní předměty - teploměry - kosmetické a hygienické potřeby - stopky - ...

Komplexní reklamní servis: -grafické práce pro ofsetový tisk -webhosting, optimalizace -velkoformátový tisk.

Poradenství v ekologii Měření a výpočty - osvětlení - zastínění - hlučnost.

Prodlužování řas Manikúra - P - shine - zábaly - modeláž nehtů Rekvalifikační kurzy - nehtová modeláž - manikúra a nehtová modeláž gelem s UV lampou + acryl system - kompletní kurz

Kompletní úklidové práce. Předkolaudační a předpřejímkové úklidy: -po stavebních úpravách -nájemních domů -kancelářských prostor -nebytových prostor -strojové čištění koberců mokrou cestou -strojové mytí podlah -mytí oken. Likvidace skládek (vyjma nebezpečných).