Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej- papírnické potřeby. Barevné a černobílé kopírování. Kroužkové vazby.

Kartografické nakladatelství Prodej - plány Prahy pro turisty s průvodcem v celkem deseti jazycích v měřítku 1 : 7 000 - centrum 1:15 000 - větší centrum a 1:16 000 - skoro celá Praha

Čištění koberců, čalounění, kancelářských židlí, matrací aj.

Zpracování daňových přiznání - zastupování na úřadech Vedení účetnictví - zpracování mezd a personalistiku - účetní poradenství - zastupování na úřadech - vedení daňové evidence Správa majetku.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje rodinných domů, rekreačních chat a stavebních parcel na jihozápadě Prahy a v okresech Praha západ, Benešov a Praha východ

Tvoříme moderní webové stránky a internetové projekty. Otevíráme vám cestu k úspěšnému působení na internetu.

Vyklízení - půdy - sklepy - dvory - pozůstalosti

Realitní kancelář - koupě, prodej, pronájem - byty, rodinné domy, chaty, pozemky

Tvorba internetových stránek, webdesign, úpravy redakčních systémů a SEO optimalizace. Tvorba 2D a 3D animací. Testování SW, programování aplikací v C/C++.

Věnujeme se architektonické a developerské činnosti.

Územní plány - regulační plány - veškeré fáze projektové činnostiprojekce - rekonstrukce - pozemní stavby - architektonické studieIZO 901

Výroba: - e-shopy. Optimalizace. Internetový marketing.

Tvorba webových stránek s administrací, registracemi stránek do katalogů, copywritingem a linkbuildingem. Příprava strategie i analýzy. Webdesign, programování, správa sociálních sítí, SEO optimalizace, zpracování analytických dat. CELKOVÝ WEB-MARKETING.

Nabízíme služby dámského, pánského a dětského kadeřnictví. Češeme svatební a společenské účesy, prodáváme vlasovou kosmetiku, poskytujeme vlasové poradenství.

Realizujeme zakázky v oblastech: světelná reklama, neony, reklamní poutače, plastické písmo, totemy, orientační systémy, clip rámy, samolepící grafika, transparenty. Používáme plotter, gravírování, frézování, vakuové lisy, laser, řezání polystyren.

Terapie metodou RUŠ. Je to moderní a praktická metoda, kterou se dá vyřešit každý problém