Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Nabídka poradenství v oblasti vzdělání a veřejných zakázek. Získávání dotací z fondů EU.

Realitní společnost YOUR ESTATE je kompletním řešením prodeje, koupě nebo pronájmu Vaší nemovitosti v Praze a Středočeském kraji, včetně právního a hypotečního poradenství, vyřízení právního a finančního servisu, vypracování smluv, znaleckých posudků, finanční úschovy, ověřování podpisů a jednání s katastrálními ...

Návrhy, realizace: - zařízení interiéru na klíč - návrhy nábytku a dispozičního řešení - poskytování barevného poradenství.

Realitní a obchodní činnost. Vývoz stavebních prací a investičních celků. Inženýrská činnost.

Opravy - motocyklyúpravy motorů reklamní činnost

Návrhy a realizace - interiéry Povrchové úpravy Výroba - masivní umyvadla a vany

Dřevostavby Inženýrská činnost Architektonická činnost Stavební činnost (povrchové stavby) Fyzioterapie

Ofsetová tiskárna a studio. Náplní naší práce je: – fotografie - firemní, rodinné, produktové - grafika - DTP - litografie - stroj Polly B2, vazba V1, V2 - twin kooperace - výsek - laminace.

Realitní kancelář vznikla v r.1994 jako právnická osoba a navázala tak na činnosi fyzické osoby od začátku 90tých let. Po 22 letech praxe máme za sebou velké zkušenosti s realitním trhem, stovky prodaných a pronajatých nemovitostí. Nabízíme spolehlivost, jistotu, právní a finanční ochranu vašich realitních obchodů. Hledáte nemovitost? ...

Regenerační studio: - náprava páteře, žeber - Dornova metoda.

Komparsní a castingová agentura zastupující: - herce - modely - hostesky. Specialuzuje se na obsazování velkokapacitního komparsu.

Provozování a pronájem nafukovací skluzavky s dozorem. Ostraha majetku a osob. Pronájem projektoru.

Poskytujeme připojení k internetu s důrazem na bezpečnost přenášených dat. V nabídce správa webhostingu, e-mailu, VoIP a přístupu na FTP server. Internet WIFI. Služby: -servis, oprava PC -správa sítí -hosting -grafika pro web -internetové služby -VOIP -profesionální řešení pro výpočetní techniku -školení na PC. Pokrytí Alexovice, ...

Modelky a modelové - hostesky - děti - fotoprodukce - produkce - choreografie - pořádání eventů - promoakce - výroční akce - konference - plesy - obchodní centrapořádání - modní přehlídky - firemní akce na klíč - castingy.

Prodej - svatební šaty a doplňky z Paříže a New Yorku. Půjčovna - svatební šaty a doplňky z Paříže a New Yorku.

Prodej - hardware. Překladatelské služby z německého jazyka

Prodej, servis: - výpočetní technika Připojení k internetu.

Kadeřnictví HANA - kadeřnické služby

Poskytujeme komplexní úklidové práce v komerčních a administrativních budovách, v činžovních a panelových domech včetně generálního úklidu.

Reklamní agentura Návrhy a kresby - reklamní nápisy