Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba: - www (webové) stránky - webdesign - SEO optimalizace Webhosting.

Jsme internetový obchod s erotickými pomůckami. Nabízíme masturbátory pro muže a vibrátory pro ženy. Dodáváme také vibrační vajíčka a lubrikační gely.

Reklamní činnost Výroba - www stránky

Služby: - úklid nebytových prostor, po stavebních pracích - drobné stavební práce - malířské práce - deratizace a dezinsekce - pravidelné úklidy, úklid kancelářských prostor.

Jsme úklidová firma působící v Praze a okolí. Máme dlouholetou praxi a nabízíme profesionální úklid. Poskytujeme pravidelné i mimořádné úklidové služby pro kancelářské prostory, domácnosti, byty i domy. Zajišťujeme celkový úklid prostor, mytí oken, čištění a impregnaci koberců, podlah. Provádíme velmi kvalitní čištění podlah a následné ...

Manikúra - péče o přírodní nehty - modelace nehtů - nehtový design

Studio Ivana - kadeřnictví - kosmetika, stylistika - fyzioterapie, LPG, solárium - manikúra, nehtová modeláž - pedikúra

Dodávka - kuchyně Prodej - garnýže Zprostředkování prodeje - nízkoenergetické rodinné domy Prodej - obklady (koupelny, kuchyně) - podlahy Prodej - okna - dveře

Úklidové služby firmy, školy, hotely - mytí oken z plošiny, horolezeckou technikou - mytí reklamy, nápisy, pláště budov - čištění žaluzií Čištění - koberce

Naše společnost umožňuje pronájem sídla firmy v Praze na atraktivní adrese s plným administrativním servisem. Kromě vyřizování pošty a návštěv nabízíme i konferenční místnost.

Pedikúra klasická, kombinovaná Rekvalifikační kurzy - pedikúra.

Prodej - speciální kosmetické přípravky ALCINA Kadeřnictví - společenské účesy Kosmetika - prodlužování řas - kosmetické líčení Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Výklad karet E- shop - kosmetika ALCINA Masáže - klasické - medové - havajské - Lomi - manuální lymfomasáže - čokoládové zábaly - těhotenské ...

Nabízíme prostory swingers tantra klubu. Otevíráme výcvikové kurzy filipínských, kreolských, thajských a erotických masáží v Praze. Pořádáme pravidelné akce a vystoupení.

Naše společnost se věnuje především obchodu s nemovitostmi. Zprostředkováváme prodeje a koupě bytů či rodinných domů. Okrajově se zabýváme také prodeji nebo nákupu pozemků.

Oborový portál profesionálních kadeřníků a kadeřnictví v ČR. Hodnocení kadeřníků. Můžete najít kadeřníka v blízkosti svého bydliště, přidat zdarma kadeřnický salón. Získejte internetovou adresu se svým profilem.

Společnost Vision Praha s.r.o. se zabývá tvorbou a implementací profesionálních ekonomických systémů, dodávkami výpočetní techniky (výkonné síťové servery, pracovní a grafické stanice, hardwarové komponenty a periferie, sítě) a realizacemi integrovaných řešení. Management kvality je certifikován podle norem 9001:2000.

Zajišťujeme odkup, správu, převod i likvidace společností, které se dostaly do finančních problémů. Rovněž nabízíme prodej ready made českých firem a poskytujeme sídla firem na zavedených adresách.

Zajišťujeme služby pro soukromé i firemní klienty. Mimo nabízené portfolio realizujeme individuální služby dle požadavků. Pomáháme v životě zákazníků spořit čas, ulehčovat od povinností a využívat možnosti osobního komfortu i firemního růstu.

Naše agentura se zabývá hledáním pracovních sil a zprostředkováním zaměstnání. Evidujeme proto volná místa v Praze, především v oblasti maloobchodu a automobilového průmyslu.

Společnost zaměřující se na tvorbu webových stránek a webdesign. Snažíme se webové stránky tvořit tak, aby Vaše potenciální zákazníky zaujaly a zároveň pro Vás byly snadno ovladatelné, dostupné a za příznivou cenu. Redakční systém je určen pro běžné uživatele, proto jsou veškeré možnosti editace stránek jednoduché a intuitivní. Svým klientům ...

Společnost SportGroup.cz patří k největším agenturám v České republice specializující se na sportovní marketing a organizaci sportovních akcí všech kategorií včetně těch na špičkové úrovni. Každoročně pořádáme několik významných sportovních událostí a zajišťujeme marketingovou podporu pro naše klienty v médiích a v rámci pořádání závodů či ...

sebepoznání, osobní rozvoj, řešení problematických situací v životě, univerzální principy a jejich využití v životě, začlenění člověka do společnosti, řešení problémů v mezilidských vztazích. Zpracování horoskopů narození, roční horoskopy, dvanáctileté horoskopy od 1 roku do 84 let, horoskopy dominantních vlastností dětí, horoskopy k univerzálním ...