Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Překlady a tlumočení na odborné úrovni, překlady technické dokumentace, textů z oblasti ekonomiky aj., korektury rodilým mluvčím, tlumočení konsekutivní a simultánní. Naším cílem je poskytnout vám profesionální služby, se kterými budete plně spokojeni.

Oborový portál profesionálních masérů v ČR. Hodnocení masérů. Můžete najít maséra v blízkosti svého bydliště, přidat zdarma masážní salón. Získejte internetovou adresu se svým profilem.

Oborový portál kosmetických salónů v ČR. Hodnocení kosmetických služeb. Můžete najít kosmetičku v blízkosti svého bydliště, přidat zdarma kosmetický salón salón. Získejte internetovou adresu se svým profilem.

Naše realitní kancelář nabízí širokou nabídku bytů a rodinných domů na prodej. Dále se věnujeme rovněž obchodu s komerčními objekty nebo pozemky. Naše nabídka je určena náročným klientům.

Prodej a montáž - kamerové, bezdrátové a zabezpečovací systémy - autohifi - domácí kina Prodej - baterie pro fotopřístroje - baterie pro mobilní telefony Sexshop - afrodisiaka, erotické prádlo, vakuové pumpy, gely a oleje, , zadečky, Venušiny kuličky, vibrátory (We-vibe II, ...) Internetový obchod - výpočetní ...

Tlumočnice a překladatelka angličtiny, němčiny a francouzštiny: obousměrné konsekutivní a simultánní tlumočení a společenský tlumočnický doprovod; překlady pro všeobecný jazyk i odbornosti (společenské vědy, ekonomické texty, politika EU). Univerzitní vzdělání v oboru lingvistika a fonetika na UK, dlouholeté zkušenosti, praxe a reference.

Prodej - biokosmetika bez sulfátů - italská profesionální kosmetika, z výtažků z mořských řas - vlasová kosmetika Kadeřnický salon profesionální kadeřnické služby pro všechny věkové kategorie - péče a styling - svatební účesy - barva a střih Líčení - svatební - společenské - denní - večerní - ...

Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti reklamy, sítotisku, velkoplošného tisku, serigrafie-uměleckého tisku, písmomalířství, reklamních předmětů apod. Předností společnosti je profesionalita a dlouholetá zkušenost v reklamní činnosti a sítotisku sahající do roku 1993 a zároveň neustálé zkvalitňování a vylepšování nabízených služeb. ...

Nehtové studio - gelové a akrylové nehty - zdobení - manikúra - pedikúra - peeling - lakování - odlakování - P shine.

Bezpečnostní agentura: - ochrana a ostraha majetku a osob - převozy cenností - ostraha kulturních akcí, zábavních center - detektivní služby - zásahová jednotka - vymáhání pohledávek.

AP studio: - nehtová modeláž - manikúra - prodlužování řas - kosmetika - masáže - solárium - pedikura. Autoservis Aleš Kunz: - opravy silničních vozidel - příprava na STK - přezutí pneumatik - oprava motorů.

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetářské práce Úklidové práce Podlahářské práce Štukování - zednické práce

Prodej - program METROLOG na evidenci, kalibraci a výpočet způsobilosti všech druhů měřidel

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Data - zálohování

Kadeřnictví Kosmetické služby Masérské služby

Výroba, dodávka, montáž - interiéry - nábytek Dodávka, montáž: - eurookna - vnitřní dveře.

Grafické návrhy. Webdesign.

Logistický servis Pravidelné zákaznické audity Výběr vhodného dodavatele Zajištění - dohled na výrobní proces - výstupní kontrola..

Překlady - čeština - němčina - češtinatlumočení - ruština - ruštinatlumočení Výuka - němčina - ruština - čeština

Vydavatelství -národopisný a vlastivědný časopis Slovácka.

Kadeřnictví - dámské a pánské módní střihy - barvení - tónování - melírování - prodlužování a zahušťování vlasů - svatební účesy