Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Impregnace čalouněného nábytku Čištění - čalouněný nábytek

Naše firma se zabývá prodejem a servisem PC, notebooků a jiné kancelářské, výpočetní techniky. Internetový obchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, scannery, monitory, LCD: -nové, repasované -zabezpečovací zařízení: -kamerové systémy, GPS zařízení, -WI-FI technika: -Access Pointy, antény, konektory, client ...

Prodej: - notebooky. Informační server a katalog firem www.euro-portal.cz

Nabízíme konzultační a inženýrské služby v oblasti životního prostředí EIA, SEA, prostorového plánování, infrastruktury či ochrany ovzduší i odpadů.

Rodinná terapie, manželské a partnerské poradenství, rodinné konstelace, manželská mediace, rodinný koučing

Nabízí: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - malířské a natěračské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - správa a údržba nemovitostí.

Poradenské středisko pro navrhování systémů jakosti a přípravu firem k certifikaci.

Kosmetika - odstranění popraskaných žilek SKINLINE - permanentní make- up.

Pobočka. Dodávka: -stravenky EDENRED (stravenek) -zaměstnanecké benefity.

Skladování a logistické služby

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Realitní poradenství.

Jsme mladá a právě proto flexibilní a neustále se rozvíjející firma. Zabýváme se dopravou, spedicí, stěhováním, skladováním a zprostředkovatelskou činností. Podnikáme od roku 1996 a za tu dobu jsme se mnohé naučili a poučili z chyb svých i jiných.

Hlídání dětí. Hospodyňské služby.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha objektů - mobilní hlídka - pult centrální ochrany - přeprava cenných zásilek a finanční hotovosti - osobní ochrana

Návrhy a montáž - počítače na míru Návrh, správa, výroba - www stránky Poradenství - hardware - software Tvorba a správa - datové sítě Školení - výpočetní technika.

Bazar - elektronika - telekomunikační technika - kamery Bazar - nářadí - počítače Zastavárna.

PROVÁDÍ: - autodoprava - přistavování kontejnerů na čistou stavební suť, spalitelný a netříděný odpad - přeprava materiálu - dodání a doprava písku, štěrku, plaveného kamínku a prachu pod zámkovou dlažbu - vyvážení septiků a tukových lapolů - odvoz fekálií - čištění kanalizací tlakovou soupravou - instalatérské práce motorovým pérem - ...

Návrhy obalů - obalový design, reklamní grafika, 3D vizualizace, DTP, foto, POS.