Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
řezaná / tištěná reklama - nápisy na fasády - firemní tiskoviny reklamní a dárkové předměty nažehlování a potisk textilu - samolepky - razítka atd ...

Jazyková škola pro všechny věkové skupiny, od začátečníků po pokročilé. - Individuální kurzy, konverzace, skupinky. - Obchodní angličtina a firemní kurzy. - Doučování a příprava ke státní maturitě z anglického a českého jazyka - didaktický test, písemná práce, ústní část. - Překlady, tlumočení, korektury. Výuka: - anglický, ruský, ...

-Skladování zboží a manipulace s nákladem -Poskytování technických služeb

Sport studio: - fitness - sguash - aerobic, zumba - masáže - solárium - vířivka - prodej výživy a doplňků

Výroba a prodej: - razítka - placky (buttony) - etikety, samolepky papír i PVC - malosériový tisk - reklamní tabule, polepy výloh, aut - grafické návrhy - firemní novoročenky (PF), kalendáře.

Tvorba webových stránek. Programování aplikací. Webdesign. Poradenství v oblasti internetových technologií, seo optimalizace.

Poskytovatel bezdrátového internetu v obcích Fryčovice a Brušperk

Vývoj, implementace, správa, tvorba, realizace: - software pro eBusiness, obchod, distribuci a logistiku. Informační systémy.

Dezinfekce Dezinsekce - hubení škodlivého hmyzu a členovců Deratizace - hubení hlodavců Likvidace nežádoucího plevele Ochrana dřeva-asanace: - proti biotickým škůdcům - proti hoření Úklidové práce

VEL-S zajišťuje služby související s technickou správou nemovitostí, chod technických zařízení budov, revize, servis, odborné technické prohlídky a havarijní službu. Další služby: úklid objektů a přilehlých ploch, údržba venkovních sportovišť.

Vývoj, implementace: - monitorovací a řídící systémy - technicko - informační systémy (TIS) - informační displeje a navigační panely - geografické informační systémy (GIS) - vývoj software na zakázku - SEO.

Výroba, dodávka: - výroba obalů a tašek přesně dle přání zákazníka - potištěné folie, sáčky, tašky, lepící pásky - LDPE tašky, LLDPE tašky, HDPE tašky, chladící tašky, plážové tašky - PET tašky - NON WOVEN tašky - PP WOVEN tašky -plastové tašky - PVC obaly - plastové obaly. Reklamní činnost a marketing.

Ochrana osob a majetku a ostraha samostatných objektů. Dodávka a instalace slaboproudých technologií. Prodej, pronájem, montáž a servis kamerových systémů, elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů, docházkových a přístupových systémů. Střežení a napojení objektů na Pult centralizované ochrany.

Služby: -kurzy pro firmy. -managerské poradenství.

Sběr, odvoz, recyklace: - plastový, papírový odpad. Drcení plastu. Lisování papíru, plastu, LDPE fólie. Prodej: - granulát - regranulát - drti. Provozovna: - Ostrava, Martinovská 3168/48

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě (technický dozor investora) - výkon koordinátora BOZP na staveništi - projektové - zprostředkování prodeje nemovitostí, zpracování všech druhů smluv a úkonů souvisejících Účetnictví a daně. Praní, žehlení a mandlování prádla.

Fyzická ostraha objektů - pořadatelská činnost - přeprava cenin - detektivní činnost Montáž - elektronické zabezpečovací systémy Bezpečnostní audit