Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
fitcentrum spinning posilovna aerobic solárium sauna cvičební kurzy

O společnosti (popisek): Jsme realitní kancelář v Praze se zkušenostmi a praxí z oblasti realitního a finančního trhu již několik let. Zabýváme se zprostředkováním prodeje nemovitostí a jejich financováním.

Naše společnost vám nabízí, nejen v Praze, ale i pro celou ČR -reklamní dárky a reklamní předměty -diáře na rok 2014 -luxusní dárky pro každého -firemní propisky -firemní kalendáře -destiláty s označením vaší firmy -USB flash disky -deštníky -návrh a výroba kožených aktovek, kufříků, peněženek a jiných dárků. -reklamní úpravy dle ...

Vývoj a prodej: -účetní a skladové programy -elektronické a zabezpečovací systémy.

Nabízíme výkup a třídění PET, LDPE a HDPE a výroba PET flakes.

Maloobchod, prodej, montáž, poradenství: - podlahové krytiny - plastová okna, dvěře - dřevěná okna, dvěře - krb, krby - schodiště - koupelna - návrh interiéru.

Dotační politika - vyhledání vhodné dotace, zpracování žádosti o dotaci, sledování průběhu čerpání dotace, závěrečné vyúčtování. Veřejné zakázky - zpracování zadávací dokumentace, dohled nad zadávacím řízením, administrace veřejné zakázky ve vazbě na Věstník veřejných zakázek a dle zákona o veřejných zakázkách. Realitní činnost. Finanční ...

Zajišťujeme kompletní hřbitovní a pohřební služby. NONSTOP odvoz zesnulých 722 321 123. Převozy zemřelých v ČR i zahraničí. Nabízíme sjednání pohřbení s obřadem (církevní, civilní) i bez obřadu, tisk smutečních oznámení, tisk stuh, zajištění květinové výzdoby, prodej hřbitovních doplňků (urny, skříňky na urny, lampičky, vázičky, svíčky atd.)

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Nabídka služeb pro dům, zahradu i komerční prostory. Provádění stavebních úprav, výroba nábytku na míru, návrhy interiérů a 3D vizualizace.

Architektonické návrhy, studie a projekty všech druhů staveb: -bytové domy, občanská výstavba, průmyslové stavby -novostavby a rekonstrukce -pozemkové úpravy -rekonstrukce a zateplování všech druhů budov -inženýrská činnost, statické posudky -tepelně-technické výpočty, energetická náročnost budov.

Kadeřnictví - pánské, dámské, dětské - prodlužování vlasů Manikúra - modeláž nehtů.

Lakýrnické práce Malířské práce Stříkané tapety Písmomalířské práce Potisk na textil

Výroba architektonických a technických modelů.

Kadeřnický salon - dvoufázové barvení na kyselé bázi s keratinem - neutrální gelová trvalá s proteiny.

Pedikúra: - parafín na ruce - stříhání a broušení nehtů - lakování.