Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ofenzivní marketing: - marketingové konzultace - marketingové školení, kurzy - marketingové nástroje.

Internetové prezentace: - e-shopy - redakční systémy. SEO optimalizace. Návrhy, tisk: - reklamní materiály - bilboardy - plakáty.

Fotosběrna Sběrna - pro čištění oděvů Prodej - náhradní díly a doplňky na jízdní kola Servis - jízdní kola Broušení nástrojů Výroba - klíče Opravy oděvů.

Reklamní agentura Organizace - konference - kongresy Mystery shopping - monitorování cen - sampling - event marketing, ... Organizace - semináře Pořádání - firemní a společenské večírky.

Tiskárna. Polygrafická výroba: -plnobarevný tisk ofsetový včetně grafického a knihařského zpracování.

Marketingové poradenství - průzkum trhu Návrhy a realizace - billboardy. Výroba: - reklamní předměty Návrhy a realizace - reklamní tabule - plastická písmena - polepy automobilů - autoplachty - transparenty - orientační či navigační sytémy Návrhy a realizace - světelné panely, loga neony nebo LED diody -kompletní řešení - ...

Průvodcovské služby na míru a na přání zákazníka v Němčině, Angličntině a Češtině po Praze, České republice a německy mluvících zemích s jedním či více tématy Praha jako významné duchovní centrum, Příroda v Praze a okolí, Dějiny umění Prahy, Německá literatura v Praze, Bamberk a Praha v historii a architektuře, Praha očima Němců, Rusů, Američanů, ...

Reklamní a propagační činnost Nakladatelství

Nehtová kosmetika - prodlužování, modeláž a péče o nehty

Kurzy - psychoterapie Psychologické poradenství - psychoterapie

- stavební práce - úklidové a čistící služby. - čištění oken. - výškové práce. - ostraha.

Zemní práce, kráčivé rypadlo, bagry. Autodoprava, odvoz a dovoz zeminy a sut.

Prodej, servis: -kopírky -tiskárny -kancelářská technika Dodáváky veškerého originálního i alternativního spotřebního materiálu: - tonery, papíry, inkousty, folie i fotoválce. Dovoz na místo určení. Tiskařské, kopírovací, knihařské a kartonážní práce.

Fotografování - dokumentární fotografie všechny oblasti lidské činnosti Služby reklamní agentury Poskytování - marketingové poradenství Design výrobků Grafické práce