Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zajišťuje: - ubytování - správa, údržba, pronájem zrekonstruovaných bytových a nebytových prostor ve vlastní provozovně (ul.Pražská, Hradec Králové) - ubytovací služby - možnost zajištění stravování v nedaleké restauraci.

Architektonické projekty. Urbanismus, územní plánování. Dopravní stavby. Elektroinstalace, ústřední vytápění, vzduchotechnika.

Služby: - kadeřnictví - manikúra - pedikúra - masáže

Angličtina - překlady. Výuka - angličtina.

Jako certifikovaný partner společnosti Asseco Solutions, a.s., nabízíme podnikový informační systém Helios pro zákazníky středně velkých společností, který pokrývá veškeré firemní procesy. Kromě ekonomické agendy zahrnuje i řízení obchodu a služeb, řízení procesů ve výrobních firmách, problematiku jednotlivých odvětví, např. dopravy a spedice, ...

Realizace projektování staveb, prodejen, občerstvení a nabídka poradenské i inženýrské činnosti

Internetové stránky COPYWRITER & IDEAMAKER.

Naše společnost je specialistou na tvorbu a správu internetových prezentací a internet marketing

Realitní činnost - bytové prostory byty, domy, pozemky Realitní činnost - komerční objekty Developerská činnost

Nabízím přístrojovou pedikúru, manikúru, nehtovou modeláž UV GEL. Parafínové zábaly.

Realitní činnost, kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí - developerské projekty.

Pobyt v Solné jeskyni působí jako prevence a podpora při léčbě některých onemocnění Baobab - bylinná parní lázeň. - kapacita 10 míst.

Provádíme odborné služby v oblasti: - dezinfekce - dezinsekce - deratizace Další činnosti: Odborné poradenství v oboru stavebnictví, se zaměřením na likvidaci biotických škůdců. Provádíme krátkodobé i dlouhodobé měření teploty a vlhkosti vzduchu v interierech, teploty a vlhkosti zdiva a na základě toho vypracujeme návrhy případných ...

Kosmetika - ošetření pleti a celého těla - odstranění vrásek RESTILAN, BOTOX - typologie - líčení Nehtová modeláž Solárium Masáže

Angličtina - překlady Němčina - překlady Čeština - překlady

Společnost Imper CZ provozuje unikátní systém pro rozpoznávání firem na webu - leady.cz. Dále poskytuje databázové řešení http://www.merk.cz/databaze-firem. Online databáze firem obsahuje informa o všech podnikatelských subjektech v ČR. V databázi lze pohodlně filtrovat data podle data vzniku firmu, obratu, počtu zaměstnanců a dalších desítek ...

Specializujeme se na prodej konopných výrobků.Nabízíme konopnou kosmetiku, konopné mastě, konopné oleje, konopné potraviny, oděvy, literaturu a potřeby pro pěstitele.

Katalog ověřených firem. Zvýrazněte svoji firmu založením firemního profilu a zviditelněte se na internetu a uveďte podrobné informace o vaší firmě.