Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Redakce - časopis Průvodce labyrintem českého cestovního ruchu VŠUDYBYL Nakladatelství a redakce - časopis Průvodce labyrintem českého cestovního ruchu VŠUDYBYL Internetový časopis lidí a o lidech v cestovním ruchu

Poradenství v oblasti strategického řízení a plánování Marketingové poradenství

Psychologické poradenství v období těhotenství, po porodu a v raném dětství dítěte

Pedagogické poradenství - koučování Psychologické poradenství

Reklama: -komplexní reklamní a marketingový servis -grafická dílna -kompletní polygrafický servis - archový, rotační, ofsetový a digitální tisk, sítotisk, flexotisk -realizace www stránek, výzkumy, reklamní kampaně -výroba velkoformátové řezané grafiky řezacím plotrem -event marketing, team building -reklama na autobusech MAD ve ...

Regus Prague City Centre Reklama: -komplexní reklamní a marketingový servis -grafická dílna -kompletní polygrafický servis - archový, rotační, ofsetový a digitální tisk, sítotisk, flexotisk -realizace www stránek, výzkumy, reklamní kampaně -výroba velkoformátové řezané grafiky řezacím plotrem -event marketing, team building -párty ...

Vývoj: - softwarové aplikace na zakázku.

Celní služby - celní odbavení - skladování Přeprava - kusové zásilky Logistika Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava Spedice.

Kosmetický salon - celkové ošetření pleti - depilace voskem - chemický peeling - parafínové zábaly - trvalá na řasy

Nabídka služeb reklamní agentury a poradenství v oblasti marketingu.

Firma MaDMan´s s.r.o. provozuje portál PrimaSkin.cz - internetový obchod se skiny. Skin je speciální vinylová samolepicí fólie s grafickým motivem.

Výroba - výsledkové a informační tabule pro sport.

Personální audity, výběry lidí. Organizační struktury. Marketing, obchodní dovednosti. Konzultace šité na míru vaší společnosti na témata: - motivace - jak si stanovit a dosáhnout cíle - obchodní dovednosti - emoce - komunikace.

Projektová činnost v oblasti topenářství. Projektová činnost v oblasti vodoinstalatérství.

Architektonické služby - projekty interiérů Projektová činnost - domy Malování - grafika - obrazy Projekty - venkovní zahrady a parky.

Naše firma se od roku 1991 zabývá montážní činností v oboru voda - topení - plyn včetně dodán materiálu, servisních a revizních služeb. Rekonstrukce panelových bytů, bytových jader, montáž podlahového topení, út topení, solárních systémů, technických místností rodinných domů, krbových kamen s výměníkem, zednické, obkladačské práce. Služby na ...