Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytování služeb marketingového a obchodního poradenství farmaceutickým společnostem.

Výstavba a servis MW a GSM systémů.

Nabídka tvorby reportáží, portrétů, booků, fotosetů a klasických i digitálních fotografií ze svateb, promocí a slavností.

Rekonstrukce: - byty - bytové jádra - koupelny - kuchyně. Stavba: - ploty, pergoly, altány. Pokládka venkovní dlažby. Výstavba rodinných domů. Návrhy interiérů a exteriérů.

Vydavatelství a nakladatelství: - učebnice - učební pomůcky pro základní školy.

Jsme třetí největší IATA agentura v ČR, která poskytuje tyto služby: - komplexní služby - letenky, ubytování, pronájem vozu, pojištění - management služebních cest, firemní akce, incentiva - 24 hodinová asistence - všechny speciální nabídky na trhu k dispozici - slevy ve více než 15 000 hotelech světa. Jako jediná cestovní ...

Psí salon - střihání - trimování - česání - speciální ošetření srsti - koupání - sušení - ošetření tlapek ochranným krémem - stříhání drápků - ušní prevence Prodej chovatelské potřeby pro psy obojky, misky, pelechy, vodítka, krmivo, hračky.

Svatební agentura - svatba na klíč - svatba v zahraničí.

Nabízím individuální hlídání dětí, doprovod dětí ze školky, z družiny, psaní úkolů a doučování dětí 1. stupně, hlídání dětí během Vaší dovolené nebo služební cesty. Děti hlídám především v rodinách, tj. u Vás doma, kde se děti cítí nejlépe. Nabízím ale také hlídání v rodinném domě se zahradou. Mým hlavním cílem je Vaše 100% spokojenost! ...

Polygrafická výroba Termolaminace do formátu B1 - strukturované lamino.

Salon SLIM&GO Bezbolestná liposukce (kavitace) Epilace IPL Neinvazivní lifting Prodlužování řas Hubnoucí lymfodrenáž Detoxikační zábal Radiofrekvence-neinvazivní

Služby: - údržba, správa a provoz komerčních nemovitostí. Revize: - plynová zařízení, kotle. Dodávka, montáž, servis: - chladicí zařízení - klimatizace - vzduchotechnická zařízení.

Fotoateliér zaměřující se především na focení "NEMODELEK". Jsem FOTOGRAFKA specializující se na ženy, jejich krásu a vše, co k nim patří. Zaměřuji se zejména na zachycení GLAMOUR PORTRÉTU. Toužíte-li však po fotografiích jiného charakteru, jako jsou sexy, glamour decentní akt, přirozený portrét či fashion, to vše jsem připravena Vám splnit. ...

Stavební a demoliční práce: -stavební práce: -provádění staveb jejich změny a odstraňovaní, rekonstrukce -zemní práce, bourací práce, odvoz na skládku -výkopové a úprava terénu -výstavba kanalizace a vodovodů -vlastní technika - bagr, doprava Horizontální protlaky až do 1100mm -správa nemovitostí a jejich údržba -realitní ...

Zhotovení umělecké a reportážní fotografie.

Internetové aplikace Poradenství - hardware - software

Digitální fotografie Expres, do 1 hodiny Průkazové fotografie na počkání

Elektoinstalace, opravy a údržba elektrického zařízení, revize: - elektrické zařízení. Zprostředkovatelská činnost. Práce ve výškách. Práce s motorovou pilou. Úklidové práce.

Výroba, prodej bazény, bazénů Služby: -počítačová grafika a sazba -tisk katalogů -reklamní materiály -ražba zlatou fólií -vazba knih, časopisů -paspartování -nápisy ze samolepících fólií.