Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vývoj, implementace: - monitorovací a řídící systémy - technicko - informační systémy (TIS) - informační displeje a navigační panely - geografické informační systémy (GIS) - vývoj software na zakázku - SEO.

Výroba, dodávka: - výroba obalů a tašek přesně dle přání zákazníka - potištěné folie, sáčky, tašky, lepící pásky - LDPE tašky, LLDPE tašky, HDPE tašky, chladící tašky, plážové tašky - PET tašky - NON WOVEN tašky - PP WOVEN tašky -plastové tašky - PVC obaly - plastové obaly. Reklamní činnost a marketing.

Ochrana osob a majetku a ostraha samostatných objektů. Dodávka a instalace slaboproudých technologií. Prodej, pronájem, montáž a servis kamerových systémů, elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů, docházkových a přístupových systémů. Střežení a napojení objektů na Pult centralizované ochrany.

Služby: -kurzy pro firmy. -managerské poradenství.

Sběr, odvoz, recyklace: - plastový, papírový odpad. Drcení plastu. Lisování papíru, plastu, LDPE fólie. Prodej: - granulát - regranulát - drti. Provozovna: - Ostrava, Martinovská 3168/48

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě (technický dozor investora) - výkon koordinátora BOZP na staveništi - projektové - zprostředkování prodeje nemovitostí, zpracování všech druhů smluv a úkonů souvisejících Účetnictví a daně. Praní, žehlení a mandlování prádla.

Fyzická ostraha objektů - pořadatelská činnost - přeprava cenin - detektivní činnost Montáž - elektronické zabezpečovací systémy Bezpečnostní audit

Prodej: - multidotykové plochy - multidotykové bary. Služby: - vývoj multidotykových aplikací na míru.

Realitní kancelář: -prodej, nákup, výměna, pronájem nemovitostí.

Firma zabývající se konstrukcí a výrobou dřevěných přepravních obalů pro tuzemskou, mezinárodní a zámořskou přepravu, tak i samotným balením, fixací strojů a výrobků. Dřevovýroba. - konstrukce a výroba dřevěných beden - prodej velkoplošných materiálů (překližky, osb desky, sololitu, mdf, dřevotřísky) - prodej řeziva - pořez kulatiny.

Fotograf, fotografie: -svatební -portrétní -reportážní -dětské -dárkové.

Nikola Krhutová provozuje kadeřnictví, provádí dámské, pánské i dětské střihy, účesy, barvení, melírování a mnoho dalšího.

Mgr. Iveta Křepelová se zaměřuje na diagnostiku a psychologické poradenství.

Ondřej Beil se zaměřuje na pořádání karaoke, pěveckých vystoupení, dětské akce, moderování a DJ služby.

Petr Podešva se zaměřuje na sportovní, relaxační, rekondiční a další masáže a na masáže lávovými kameny.

RejNet technology s.r.o. se zaměřuje na internetové připojení a instalaci zabezpečovacích a kamerových systémů.

Media Walk printing house s.r.o. se specializuje na výrobu reklamní plachty, billboardů. Skupina firem, marketingová činnost.

Společnost KAPKA PLUS s.r.o. se zaměřuje na vzdělávací a poradenskou činnost v širokém spektru oborů. Nabízíme vzdělávání v různých oblastech od manažerských až po dělnické profese formou kurzů, školení či seminářů. Odborné vzdělávání a technické školení vedou zkušení lektoři a špičkoví odborníci s praxí ve výrobních firmách v daných oborech. ...

Reklamní studio: - kopírování, velkoplošný tisk, laserové gravírování - dárky na míru - razítka - řezaná reklama - firemní tiskoviny - reklamní předměty.

Fyzioterapeut Bc. Veronika Jirková zajišťuje víkendový relax po náročném týdnu v práci: - masáže, - kinesiotaping, - Dornova metoda.