Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nejlevnější a nejrychlejší WiFi připojení s nonstop servisem. Sleva na internetové připojení na rok, bez čekání, závazků a nesmyslných poplatků. Akce na měsíc spolehlivý a rychlý bezdrátový internet zdarma! Rychlost internetu až 200 Mb/s. Snadná a nezávazná objednávka prostřednictvím našeho webu. Dvůr Králové nad Labem, Huntířov, Choustníkovo ...

Plastické mapy Kartografické produkty - tvorba všech druhů turistické mapy, nástěnné mapy

Pořadatelská činnost trhy, jarmarky Dovoz - altánové stany Prodej - lůžkoviny výhradně od českých výrobců (bavlna, krep, ...)

Překlady: - tlumočení. Dotační poradenství.

Poskytujem služby oprav a servisu pc, instalací tiskáren a počítačových sítí, včetně záchrany dat, odvirování případně vyčištění pc.

Služby: - reklamní činnost a marketing - půjčování movitých věcí.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství.

- Čištění budov a zařízení - Výroba zámků a kování.

Komplexní dodávky informačních a multimediálních technologií. Naše produkty: Medimon: - řešení pro monitorování chladicích a mrazicích boxů a místností pro zdravotnictví, lékárny a farmaceutické firmy. Medimon mobile: - řešení pro monitorování chladicích a mrazicích vozů pro farmaceutické firmy a distribuce léčiv

Návrh interiérového designu, realizace interiéru na míru bytových a komerčních prostor. Zařizování, úpravy a modernizace. Poradenství barev, nábytku, osvětlení a doplňků.

Komplexní a profesionální služby v oblasti mezinárodního zasilatelství a skladování.

Hlavní výhodou obchodního centra Spektrum je pohodlný nákup opravdu kvalitních věcí, které jen tak někde nenajdete. Proto se pro Vás i v naší komunikaci snažíme vybírat nabídky, které zaujmou spíše kvalitou a designem než nějakými horentními slevami.

Služby: - detoxikační kůra - anticelulitidní kůra - bodyforming kůra.

Služby: - praní a mandlování prádla - čištění a opravy a šití prádla a bytového textilu - rozvoz prádla.

-Překladatelská činnost (angličtina, slovenština, polština), -jazykové korektury, -administrativní služby, -další služby dle dohody.

Zabývá se projektovou činností ve výstavbě, návrhy interiérů, výstavních stánků a vlastní výtvarnou tvorbou.