Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Naše společnost se zabývá malířskými a natěračskými pracemi. Na trhu působíme již 22 let. Služby: -malířské práce: domy, byty, školy, úřady, obchody, kanceláře -nátěry: trubky, radiátory, zárubně, ploty, okapy, ocelové konstrukce -malby pro vyhořelé domy, byty, vytopené a jinými živly zničené -revitalizace interiérů chodeb činžovních ...

Kosmetika: - barvení obočí a řas - formování obočí - trvalá na řasy - výživa na obočí a řasy - doplnění řas - odlíčení a nalíčení - povrchové čištění dekoltu - peeling obličeje a dekoltu - hluboké čištění obličeje - depilace teplým voskem. Nehtové studio.

Angličtina - překlady - tlumočení Ruština - překlady - tlumočení.

Úklidové služby. Podlahy na klíčrenovace - parkety.

služby a dodávky v oblasti výpočetní techniky, hardware i softvare.

Realitní činnost: - byty - rodinné domy - chaty - pozemky, zahrady - komerční prostory.

Servis, oprava: - výpočetní technika, počítače, PC - sítě LAN a bezdrátové sítě WiFi - reinstalace SW, odvirování. Poradenská činnost v oblasti aplikačního a systémového SW firem VMware a Microsoft.

Auto a pneu-servis Vilímek, servis osobních i nákladních vozidel, motocyklů, prodej pneumatik a náhradních dílů. Sběrna odpadů. Likvidace AUTOVRAKŮ s vystavením protokolu k odhlášení vozidla z registru vozidel na počkání - možnost odtahu přímo od Vás.

Holičské a kadeřnické služby Solárium Modeláž nehtů - Manikúra Pedikúra.

Činnost: - zemní práce - drcení a třídění kameniva - likvidace ekologických zátěží - recyklace vozovek za studena na místě - zlepšování vlastností zemin pomocí hydraulických pojiv - výroba studených asfaltových a jiných směsí v mobilním míchacím centru - recyklace vozovek za horka na místě - frézování povrchů vozovek - pokládka ...

Výroba - klubová loga - vše pro hokej hokejová výstroj, branky, sítě, dresy, sportovní textil, šněrovadla, klubová loga - elektrovozítka - trampolíny - odrážedla a odstrkovadla - dětská kola - šlapadla - tříkolky - kočárky pro panenky..

Výroba: - reklama - nápisy na auta - potisk textilu - grafické práce - řezaná grafika - sítotisk.

Je společností poskytující služby v oblasti DEmoskopie (veřejného mínění) a MArket research (průzkumu trhu). DEMA a. s. realizuje výzkumy veřejného mínění a průzkumy trhu na celém území ČR. Zvláštní pozornost věnuje názorovému klimatu hl. m. Prahy, kde provádí jak blesková šetření k aktuálním otázkám (výsledky jsou zveřejňovány do 24 hodin), ...

Masáže. Numerologie. Parní bylinná lázeň. Detoxikační ozdravné kůry.

Naladění, poskládání - programy v TV, DVD, rekorderu - DVB - T přijímače - domácí kina Digitalizace záznamů - z VHS na DVD - z kamery na DVD- R Poskládání - počítačové sestavy - notebooky Servis - počítačové sestavy - notebooky Převod - fotografie z CD na DVD včetně podbarvení hudbou a doplnění o obrazové efekty.

Architektonická kancelář AK 11 a.s. vznikla jako sdružení architektů a doprovodných profesí na začátku roku 2011. Zaměřujeme se na komplexní tvorbu architektury s provázaností exteriéru a interiéru stavby. kontakt: Ing. arch. Luděk Kouřil ludek@ak11.cz 724962283 AK11, a.s. Fr.Křížka 362/1 Praha 7 Holešovice.

Fotografická činnost, fotograf.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory. Správa vlastního majetku.

Reklamní agentura. Výroba - samolepící folie - infotabule - polepy aut - portály výlohy - ručně psané plakáty Tvorba - vizitky - pozvánky - letáky, ...návrhy, výroba - svatební a smuteční oznámení Grafické návrhy.

webhosting, serverhousing, IT služby