Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba: - www stránky - webhosting, webMail, registrace domén - instalace a správa LINUX serverů - správa firemních sítí.

Zajišťujeme komplexní projektovou a inženýrskou činnost v oboru pozemních staveb - návrhy a studie, projektové dokumentace pro územní rozhodnutí, stavební povolení a provedení stavby. Dále nabízíme služby v oboru požární bezpečnosti staveb a velkoformátového tisku.

Služby: - v organizaci účastí na veletrzích a obchodních misích v tuzemsku i zahraničí.

Bezbolestná liposukce EXILIS - remodelace těla - lymfomasáže - lifting obličeje Internetový obchod - dámský oděvy Internetový obchod - dámský oděvy.

Inženýrská činnost - stavební dozor - kolaudace, uvedení staveb do provozu Architektonický ateliér Zpracování - kompletní projektová dokumentace staveb.

Angličtina - překlady - tlumočení Ruština - překlady - tlumočení eština - překlady - tlumočení

Výroba virtuálních prohlídek, panoramatických fotografií. Výroba: - web - e-shop

Fotografování v ateliéru včetně vizáže, úpravy vlasů a stylingu oblečení, fotografování dětí, baby foto, těhotenské fotografie, rodinné fotografie, fotografování aktů, modeling, společenské líčení, svatební líčení, svatební a společenské účesy, miniškola líčení pro každého, kurzy líčení pro profesionály, poradenství v líčení, foto make-up, make-up ...

Návrhy, montáže a servis - zabezpečovací systémy Montáž - kompletní SAT rozvody Montáž - kompletní TV rozvody Návrhy - TV a SAT rozvody Ozvučení vnitřních prostor prodej a instalace - značková elektronika Montáž - PC sestav Návrhy, montáže a servis - počítačové sítě

Kadeřnictví Kosmetické službyprodlužování a zahušťování řas - manuální lifting obličeje Pedikúra - manikúra - p-shine - prodlužování, modeláž a potažení přírodních nehtů gelem Masáže i thajské (nohy)

Japonština - překlady - tlumočení Pořádání - školení - semináře

Hlavním posláním Stavební divize je být Vám strategickým partnerem při budování staveb od samotných základů, až po konečné úpravy.

Poskytujeme optický a bezdrátový internet v kraji Hradec Králové a Pardubice. Pokrytí dalších měst jako Nové Město nad Metují, Česká Skalice, Jaroměř, Předměřice nad Labem, Smiřice, Opatovice, Holice a v jejich okolí je bezdrátově. Dále nabízíme: - Tvorba WWW stránek. - Návrh počítačových sítí, provedení kabeláží, dodávka aktivních prvků. - ...

Hypotéky - hypoteční úvěry Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky - komerční prostory

Finanční poradenství. Zajištění: - znalecké posudky. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky.

Stříhání - koně Stříhání a úprava - psi Prodej - krmiva pro psy a kočky - chovatelské potřeby

Realitní činnost. Developerská činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, leasing, pronájem, splátkový prodej, renovace, repase, internetové obchodování, e-shop: -kancelářská technika -kopírovací stroje analogové, digitální (kopírky, kopírka) -tiskárny jehličkové, inkoustové, laserové (tiskárna) -monitory -scanery -digitální fotoaparáty -počítače, PC ...

Prodej - kosmetika Kosmetika Manikúra Masáže: - medové - havajské (LOMI LOMI) - thajské - čínská masáž hlavy - masáže bylinnými pečetěmi - masáže horkou čokoládou - rašelinové zábaly - esenciální egyptské - čínská léčebná masáž - masáž lávovými kameny - lymfodrenáž těla a obličeje - baňkování - reflexologie - klasické - ...