Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost: - prodej palivového dříví - pohřebnictví - provoz skládky TKO - drobná stavební činnost - zemní práce - pronájem plošiny do výšky 160m. - sběrný dvůr - prodej nádob na odpad - prodej písků a štěrků - třídění odpadu - technické služby - chov ryb - lesnictví.

Poskytování služeb firmám převážně v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu Mytí kompletního sortimentu přepravních obalů v automobilovém průmyslu: -KLT -prolože -víka -palety, -transportní boxy Nabízíme práce na zakázku: -veškeré rukodělné práce -kompletační práce -dokončovací práce -balící práce -kovovýroba ...

Výkup a recyklace desek plošných spojů. Desky plošných spojů se v chráněné dílně pečlivě dočišťují od všech nežádoucích dílů.

Služby: - marketingové strategie, konzultace - optimalizace webu.

Společnost NVJ Slévárenská s.r.o. se zaměřuje na pronájem a správu vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Neumann a Prőll, investiční s.r.o. se specializuje na nákup a pronájem, případně prodej rezidenčního bydlení.

Pohřební služba Služba: -pohřební. Pohřební a související služby.

INTUITO s.r.o. se zaměřuje na online marketing a tvorbu webových prezentací.

Vymáhání, správa pohledávek. Detektivní služby. Stavební koordinátor BOZP.

Vlastní síly, z.ú. je personální agentura zprostředkovávající zaměstnání a hledání pracovníků pro společnosti a právnické osoby.

Airnet-home, s.r.o. se zaměřuje na poskytování připojení k internetu.

Specialista na podporu nezávislého podnikání a provozovatel internetového portálu Na volné noze.

Nataša Štenclová poskytuje: - velkoplošný tisk - bannery - řezaná reklama - reklamní panely - nabídkové tabule - firemní štíty - polepy výkladních skříní - polepy firemních vozidel od návrhu po realizaci - informační systémy - optické ořezávání samolepky - aplikace řezaných fólií - výstavní činnost

Reklamní a grafické služby. Zpracování: - grafické návrhy, ilustrace, kreslený humor, ilustrace, animace, fotomontáže, obaly, viněty. Výroba: - propagační materiály - kalendáře - letáky - brožury - polepy.

Ostraha: - osoby - majetek - objekty. Převozy a doprovody. Bezpečnostní a detektivní služby. Elektronické zabezpečení objektů. Napojení objektů na pult centrální ochrany.

Výlepová a plakátovací služba Služby: - vylepování plakátů - lepení, distribuce plakátů.

Realitní poradenství. Komplexní finanční poradenství při financování nemovitosti. Vyřízení hypotéky. Pojištění nemovitosti.

- polygrafie - služby v propagaci - grafická příprava tiskovin - digitální tisk a kopírování - razítka TRODAT, COLOP, MODICO a dřevěná - různé druhy malonákladových vazeb - knižní, drátěná, plastová, hřebenová, lepená - potisk kovových desek a jiných materiálů - zpracování videa

Nabídka produktů a služeb společnosti UPC Česká republika.

Činnost: - pronájem rekreačních objektů Lesoslužby: - komplexní lesnická a poradenská činnost při správě a obhospodařování lesních majetků všech výměr. - komplexní projektová a poradenská činnost při zalesňování zemědělských půd. - nákup a prodej surové dřevní hmoty, prodej všech sortimentů jehličnatého řeziva. - sadovnické úpravy ...

VIDEO-FOTO-KUNC Fotoateliér. Služby: -portrétní foto. -průkazové fotografie. -svatební foto. -propagační videofilmy. -módní fotografie.