Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Fotografické službyfotografické práce - digitální, kinofilm a střední formát - reportážní, dokumentární, reklamní fotografie - architektura - fotoobrazy do interiérů - fotobanka - vyvolávání černobílých filmů a fotografií klasickou cestou - skenování filmů - reklamní a grafické práce.

Loga - logotypy Realizace - reklamní polepy na automobily, výlohy Tisk - vizitky, letáky, plakáty, ... Grafické zpracování - tiskoviny - vizitky - letáky - plakáty - reklamní polepy na automobily, světelné reklamy, ... Tvorba - www stránky.

Výroba - nerezový nábytek pracovní stoly, skříně, vozíčky, speciální skříně sycené dusíkem pro elektrotechnický průmysl Výroba - reklamní poutačeprodej - billboardy E-shop - odvíječe kabelů a lan - měřidla délek kabelů - skládací trojnožky - billboardy Výroba - strojírenské součástky a ...

Montáž a servis: - elektronická zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Montáž a servis: - elektronické požární systémy Elektroinstalační práce - elektrorevize - montáž telekomunikačního vedení pro společnost TELEFÓNICA O2 Správa a údržba nemovitostí.

Reklamní činnost se zaměřením na farmaceutické firmy a zdravotnické subjekty. Marketingové služby se zaměřením na farmaceutické firmy a zdravotnické subjekty. Registrace léčiv a farmakovigilance

Pokladačské práce - koberce - PVC Čištění - koberce. Pokladačské práce - korek.

Fotografování Loga Grafické návrhy - vizitky - letáky - plakáty - katalogy Internet marketing Tvorba webové stránky

Solárium. Pilates - zumba - cvičení na velkých balonech - aerobic - power jógy - tae- bo Masáže

SEO optimalizace pro vyhledávače - internet marketing

Společnost je certifikována ISO 9001:2000 Microsoft Gold Certified Partners. Money S3*: -účetní systém pro menší společnosti. Money S5*: -podnikový informační systém pro střední společnosti. Registrační pokladny a pokladní systémy: -registrační pokladny značek Euro, QMP, f iskální tiskárny, dispeje, čtečky, váhy, prodejní ...

Architektonická činnost: - projekce interiérů poradenství - stavby poradenství - přípravné kurzy na fakultu architektury (kresby-teorie).

Vydavatelství: -Dopravák-noviny Asociace dopravních, spedičních a servisních firem Čech, Moravy a Slezska.

Reklama, reklamní služby. Polepy aut, výloh. Velkoplošný tisk. Bigboardy. Pronájem reklamních ploch. Štítové plochy. Webové stránky, e-shopy. Design. Světelná 3D reklama.

Prodej, pronájem: -nemovitosti -byty -domy -pozemky -komerční prostory -garáže -novostavby. Pobočky: Kancelář Praha Kubánské náměstí 11/1391 101 00 Praha 10 – Vršovice tel: + 420 775 383 161. Kancelář Brno Cejl 72/58 602 00 Brno tel: + 420 775 383 161.

Ošetření pleti - čištění ultrazvukovou špachtlí - barvení obočí a řas - trvalá na řasy - poradenství péče o pleť Pedikúra - modeláž nehtů.

Kosmetika. -profesionální služby a poradenství v péči o pleť

Servis pc, notebooků, servis a prodej osobních počítačů a kancelářské techniky na Domažlicku a okolí, instalace software, hardware, odvirování Vašeho PC, diagnostika PC.

Mladá společnost se sídlem ve Velké Británii. V České republice podnikáme od roku 2013 ze severočeských Teplic. Disponujeme portfoliem služeb, kterému rozumíme. Personálním obsazením reflektujeme profesionální potřeby zaměření společnosti. Díky zkušenostem, získaným našimi odborníky u různých klientů a v různých situacích poskytujeme spolehlivá a ...

V klidné lokalitě města Žatec, plného pozitivní energie, relaxace a pohody nabízím relaxační a ozdravné masáže, beauty masáže, luxusní procedury a prodlužování řas.

Prodej Ostroměř: -náhradní díly - kolová technika -náhradní díly pro vozidla Praga V3S a TATRA. -motory, těsnění, převodovky, spojky, nápravy a jiné -prodej - vojenský výstrojní materiál - boty, maskáče, stany, znehodnocené zbraně, šály, klobouky, ponožky, nože, batohy, kukly, rukavice, samopaly, nářadí, lopatky, dětské oblečení, ...

Internetový prodej dárkových předmětu s fotografickým potiskem dle klientem dodaných podkladů.

Facebook Reklama - efektivní propagace Vaší firmy na Facebooku Hlavním cílem společnosti je poskytnout svým klientům efektivní propagaci, prostřednictvím těch nejúčinnějších nástrojů internetového marketingu. Nabízíme Vám: - Založení facebook reklamy - Efektivní nastavení a správu Facebook reklamy - Vytvoření a profesionální správu Vaší ...