Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb zajišťujících řádný provoz nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Překladatelská agentura Orange Tree se zaměřuje na právní a ekonomické překlady a tlumočení. Nabídka překladů: - hlavní světové jazyky: angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština aj. - překlad práva, právní překlady - překlad smlouvy, smluv - překlad ekonomie, ekonomické texty - plné moci, překlad ...

Společnost ESO Systém, v.o.s, poskytuje komplexní služby v oblasti ekonomiky (od zpracování účetnictví po daňové poradenství) a výpočetní techniky .

Výroba a distribuce: -značka coFEE, reklamní čepice a kšiltovky (široká nabídka, moderní designy, vysoká kvalita) -tiskové technologie (výšivka, sítotisk).

Instalace, správa, projekce, vývoj: - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - prodej výpočetní techniky - počítačové sítě - datová a serverová centra - tvorba zakázkového software - webhosting - webdesign.

Naše firma pro Vás navrhuje, staví a provozuje dětské koutky v nákupních centrech

Překlady: - angličtina - němčina.

Masáže relaxační, energetické, lymfatické, medové, čokoládové, havajské - masáž lávovými kameny, thajská masáž nohou, reflexní masáž plosky.

Překlady. Odborné překlady: Společnost MERIVA TRANSLATIONS s.r.o. je překladatelskou agenturou, která se specializuje na odborné překlady z oblasti práva, ekonomie, propagace a techniky. Na všechny zmíněné odbornosti má společnost různé specializované překladatele. - Právní překlady - překládáme smlouvy, smluvní dokumentace, žaloby, ...

Prodej, pronájem: - kancelářská technika kopírovací stroje, skartovače, vazače Prodej, pronájem IT: - tiskárny - počítače - notebooky - LCD monitory. Poradenství, konzultace: - software Externí správa sítí.

Poskytujeme komplexní dodávky interiérů. Nabízíme zakázkovou výrobu nábytku pro hotely, restaurace a penziony

Překlady a tlumočení - moldavský jazyk Překlady a tlumočení - rumunský jazyk

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2009 a ISO 14001:2005 a OHSAS 18001:2008. Prodej byty: -včetně kompletního finančního a právního servisu (hypotéka, zápis do katastru, aj.). Činnost DEVELOPERA, pronájem nemovitostí tel.543235502: -p.Pavla Průšová, lokality Brno Řehořova -p.Jiřina Kropáčková, tel.543235507 Kanice-rodinné ...

Kompletní fotografické služby.

knihařský a restaurátorský ateliér umělecké rámování a paspartování grafické a tiskařské práce

Nabízíme tvorbu internetových obchodů, webových prezentací a aplikací. Poskytujeme webhostingové a DTP služby. Fotografujeme objekty z výšky.