Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - externí správa počítačových sítí - vysokorychlostní serverové moduly - mobilní aplikace - webové aplikace - počítačové sítě a IT služby pro firmy - desktopové aplikace - prototypování nových technologií - údržba produktů - virtualizace (VMware, KVM, Xen, Amazon).

Telefony a komunikační technika, dodávky komplexních řešení v oblasti výpočetní a telekomunikační techniky.

Realitní poradenská společnost specializující se na pronájmy a prodej exkluzivních prostor pro obchody a investice v České a Slovenské republice. Pronájem exkluzivních prodejních prostor v Praze. - ulice Na Příkopě - Pařížská - Václavské náměstí - Anděl a další. Další služby: - Zastupování obchodních značek - Zastupování ...

Nabídka služeb v oblasti reklamy a propagační činnosti.

Služby: -vytvoření www stránek na míru -grafické služby -tisk vizitek, letáků a dalších propagačních materiálů¨ -internet marketing (analýza, seo optimalizace, správa PPC kampaní).

Nabízíme nemovitosti k prodeji i pronájmu po celé ČR od původních vlastníků tak i novostavby. Kompletní služby spojené s převodem nemovitostí, právní a finanční servis prostřednictvím vlastního oddělení. Provádíme také přímé odkupy nemovitostí.

Hand made arts: airbrush (americká retuš), užitá a propagační grafika, Ilustrace - pro děti, karikatury, technické Počítačová grafika: tvorba webových prezentací, interaktivních CD a DVD vektoroví i rastrové ilustarce

Mimo EIA studie, zpracováváme také hlukové a rozptylové studie a jiné dílčí studie v oblasti životního prostředí jako studie oslunění a deního osvětlení, dendrologické a biologické průzkumy a jiné..

Inženýrská činnost - podklady pro územní a stavební řízení - stavební povolení Projekce - rodinné domy Výstavba - rodinné domy

Kompletní služby při realizaci rozvojových programů v oblasti průmyslu, infrastruktury, vzdělávání, cestovního ruchu či zemědělství, poradenství.

Vydavatelství převážně zpěvníky křesťanských písní.

Občanské sdružení - komplexní pomoc ženám - obětem domácího násilí.

Tvorba webových stránek, správa a optimalizace webu, design na míru včetně vlastní administrace. Grafické práce, letáky, vizitky, reklamy, bannery, loga....atd.

Značení textilu, výroba jmenovek, orientační systémy na zakázku.

Salon je výjimečný svým lázeňským přístupem, klade důraz na profesionalitu, kvalitu a požadavky klientky či klienta. Důležitý je ale předevšním vnitřní relax a odpočinek. salon nabízí: - kosmetické ošetření - kosmeceutické ošetření - intenzivní kúry vždy zaměřené na cíl (anti-age, hydratace, rozjasnění, obnova pleti .... atd.) - dámské i pánské ...

V našem studiu KPM provádíme pedikůru mokrou technikou. Tato profesionální technika pomůže celému Vašemu organizmu a uleví od bolesti zad.Dále můžeme nabídnout několik masáží, jako přístrojová lymfodrenáž, reflexní terapie lymfatického systému a moxování. Přijďte si zarelaxovat do našeho studia.

Projekce, poradenství: - automatizace a řízení - technická podpory výroby - vývoj software pro řízení operací - kvality ve výrobě. Kurzy a semináře pro personál údržby, programátory i manažery oblast nezávislých řešení v automatizaci

Informační technologie: - správa informačních systémů - vývoj programového vybavení - tvorba webových prezentací založených na publikačním systému pro správu obsahu a internetových obchodů - vývoj elektronických systémů.

Svět interiérů s.r.o. je společnost, které se zabývá interiérovými realizacemi na klíč. Předmětem činnosti je realizace kuchyní na míru, rekonstrukce bytů a bytových jader, tvorba koupelen a kuchyní a sanace bytů po povodních.

Hledáte kompletní účetní služby a poradenství?

Reklamní agentura: -full servis, s prioritou na ofsetový a digitální tisk, tisk na plátno, 3D a outdoor reklama, Web Natura-medovina, víno, včelí produkty, plotr, foto servis, kalendáře, diáře, PF, textil, psací potřeby. Obchodní zastoupení novin Metro. Ostatní na dotaz. Plzeň

Fotostudio: - móda - modeling ( Fototesty a booky pro modelky ) - reklamní fotografie - portréty - interiérová fotografie - svatební foto formou reportáže - volná tvorba.