Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poradenství v oblasti životního prostředí hluk, odpadové hospodářství, vibrace, ochrana ovzduší a klimatu, vodní hospodářství, chemické látky

Zlepšujeme pozice webů ve vyhledávačích. Připravujeme SEO analýzy.

Produkty a služby: - vizitky - razítka - digitální tisk - velkoformátový tisk - letáky - webdesign - firemní styl - rámy na míru.

Reklamní čimmost: -kompletní zajištění služeb -reklama řezaná plotrem -potisky na textilie, nažehlování -reklamní předměty, orientační systémy, světelné panely + potisk, vizitky, potisk reklamních předmětů, samolepky apod.

Návrhy bytových interiérů a exteriérů.

Nejvýznamnější poskytovatel komplexních řešení a služeb, založených na informačních technologiích v České republice.

Vizualizace - realizace interiérů a exteriérů staveb

Kuchyňské studio. Zakázková výroba kuchyní. Výroba, prodej, montáž: -kuchyně -nábytek -ložnice -obývací pokoje -vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský nábytek. Služby: -záruční, pozáruční servis -návrh architekta -odborná konzultace -zaměření prostoru pro kuchyni -návrh kuchyňské linky -použití jakéhokoliv ...

Zprostředkování pracovních nabídek v nejkrásnější části jižních Alp, Dolomit na severu Itálie

Vývoj, dodávky, zavádění a servis informačních systémů IS/IT. Systémová integrace. Služby: -poradenství -v účetnictví -personalistika -daňové poradenství -audit -velkoobchodní i maloobchodní prodej -skladování zásob -řízení výroby -čárové kódy -manažerské řízení firem.

Interiéry - realizace - 2D + 3D návrhy - konzultace vybaveníslužby bytového designera E - shop - sedací vaky - dekorace - květináče - tapety na zdi - dětské pokoje.

Návrh, realizace: -výstavní expozice -interiéry -průmyslový a grafický design.

Prodej, e-shop: - společenské šaty - svatební šaty - koktejlové šaty - spodničky - šaty pro družičky - svatební obuv - svatební doplňky.

Realitní kancelář: -obchod s nemovitostmi.

Mým hlavním zaměřením je 3D grafika a animace anorganických objektů, kterou vytvářím v legální verzi softwaru Cinema 4D R13 Visualize od společnosti Maxon. Tvořím převážně produktové a architektonické vizualizace. Ale rád se pouštím i do složitějších věcí, jako jsou animace technologických procesů. Vím, že řada lidí neví, co může od 3D grafiky ...

Reklamní studio Event marketing - podpora prodeje Velkoplošné reklamy Výroba - reklamní dárky Reklamní textil Copy centrum Grafické studioDTP Wedesign

Služby personální agentury Podpora - začínající výtvarní umělci a umělci národnostních menšin v ČR Prodej - obrazy Podpora - začínající výtvarní umělci a umělci národnostních menšin v ČR.

Provádíme kompletní úklidové služby pro firmy, instituce, občany i živnostníky. Půjčovna strojů průmyslové čistící a úklidové techniky a prostředků značky Kärcher a další.

Nabízíme služby pracovní agentury. Zajišťujeme dostatečný počet zaměstnanců a efektivitu práce.