Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - informační a komunikační systémy. Další služby: - návrh optimální konfigurace, kapacity a výkonu hardware vzhledem k potřebám firmy. - zakázkové programování - dostupnost v závislosti na sjednaných podmínkách - telefonická podpora hot-line - pravidelné kontrolní dohledy - vzdálená správa systému - IT ...

Fotografické studio: -děti, svatby, modelky -technické fotografie. DTP studio: -grafika -tisk. Provozovny: -Digitální fotoatelier Plzeň, Americká 34 tel.377226535 americka@foto-vavruska.cz -Centrum digitální fotografie Plzeň, Prešovská 4 tel.377225822 objednavky@foto-vavruska.cz -Fotoatelier Plzeň, Palackého ...

Překladatelské služby: -technická literatura -německý jazyk -anglický jazyk.

Prodej - pracovní montérky Čistírna Provoz - galanterie

Psychologické poradenství a psychoterapie Praha. Individuální i skupinová psychoterapie v oblasti psychyatrie. Soukromý psycholog a psychoterapeut s aprobací psychoanalytická psychoterapie.

Ubytování v soukromí E-shop fotoaparáty a příslušenství Copy foto centrum Cestovní agentura Hračky a sportovní potřeby

Dárkové balení Dekorativní aranžmá - bytů - kanceláře - chaty a chalupy - jarní dekorace - dušičkové věnce - vánoční výzdoba a svícny Vazba ze živých květin na obědnávku - svatební vazba a výzdoba interiérů - smuteční vazba a výzdoba interiérů - vazba ze živých rostlin, sušiny, ...

Pronájem - nebytové prostory

DTP Vydavatelská činnost - nakladatelská činnost

Software pro automobilové, kolejové i technologické váhy. Provozovna: Holín 100, Jičín

Vydavatelství PRAŽSKÝ METROPOL SEVEROČESKÝ METROPOL ZÁPADOČESKÝ METROPOL MORAVSKÝ METROPOL

Bezpečnostní agentura, služba: - ochrana osob a majetku - převoz finančních hotovostí - převoz peněz, cenností - ochrana informací - vyhledávání odposlouchávajících zařízení .

Organizace sběru, třídění, nakládání a recyklace - odpady v celé ČR

Úklidová službazajistí úklid - kancelářské komplexy - administrativní budovy - bankovní domy - supermarkety - hotely - soukrommé byty a domy - autosalóny - školy - stavby před koludací - výrobní a skladovací haly - komerční prostory

Developerská a investiční činnost v oblasti výstavby projektů: - komerčních - administrativních - bytových. Prodej a pronájem: - nemovitostí - pozemků.

Výroba: -reklamní tabule -samolepicí folie, digi tisk -nápisy na fasády domů a objektů -poleby automobilů.

Fotografování: -svatby -portéty -maturitní plesy -děti.

Naše společnost se zabývá poradenstvím a konzultacemi především v oblasti krizového řízení. Ovšem nabízíme také pronájem kanceláří a jednacích prostor v našem officentru či služby webdesign studia.

Vytvoříme pro vás rodokmen vaší rodiny, zpracujeme dobové rodinné dokumenty. Údaje převedeme do digitální podoby, vložíme fotografie vašich předků. Vhodné i jako dárek.

Zabýváme se vytvářením aplikací do mobilních komunikačních platformách a následnou podporou prodeje. Vytváříme aplikace a reklamní kampaně s vysokou efektivitou.