Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kopírovací centrum poskytuje služby velkoformátového a maloformátového tisku, kopírování, skenování a laminace. Samozřejmostí jsou stavební dokumentace, vazby plastové, drátěné či tepelné, kašírování velkoformátových tisků a další.

Provoz rodinného centra, které nabízí hlídání děti, kroužky a další aktivity.

Bowling, ricochet, solária. Restaurace.

Grafické studio: -reklamní tiskoviny -tvorba www stránek -grafika -samolepicí etikety v kotoučích.

Nadnárodní obchodní a marketingová společnost se zaměřením na přímý prodej produktů a služeb.

Dodávka a montáž - systémy ochrany proti holubům hrotový, síťový, systém BIRDWIRE, repelentní gely

Komplexní servis zpracování dotací Realitní činnost Školení - dotační management - projektová řízení - osobní efektivita - vedení týmu - týmová spolupráce - současné trendy v podnikání

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. hodinový manžel - komplexní elektroinstalační práce (elektrorevize, zapojení spotřebičů, elektromontáže, elektrikářské, ...) - úklidové práce (kanceláře, vánoční úklidy, ...)

Digitální atlas. Softwarový produkt, který obsahuje kompletní elektronicky zpra-covanou mapu ČR a podrobné mapy měst. Tyto mapy jsou vektorové a jsou spojeny s rozsáhlými databázemi firem, institucí, kulturních památek, přírodních zajímavostí, pošt, ubytovacích a zdravot-nických zařízení atd. Možností je i tvorba vlastních databází.

Výroba - drobné kovové reklamní předměty -medaile -přívěsky na klíče -opaskové spony.

Bezpečnostní agentura: -ostraha objektů i se psy -jednorázové akce -PCO pult centralizované ochrany -ochrana osob. Zajištění: -doprovody -přeprava peněz a cenností. Středisko Kolín: Agentura Profi CZ, spol. s r.o. Plynárenská 121, 280 02 Kolín 4

Poradna pro manželství, rodinu a mezilidské vztahy. Psychologické služby: -manželská, předmanželská poradna.

Kosmetické studio - ošetření přístrojem Belex 08 - nehtová modeláž - pedikúra - regenerační a relaxační masáže Prodej dárkových poukázek.

Výkup druhotných surovin: - železo - elektromotory - barevné kovy - aku baterie

Multiplayerové online hry a portál s webovými hrami. Pokud máte zájem o reklamní spot, kontaktujte mne na info[x]notsocasual.com

Vývoj softwaru a www na zakázku, IT outsourcing a poradenství, firemní identita, design, B2B řešení, podnikové aplikace, SEO a IT audity.

Mezi naše služby patří zejména internetový marketing, optimalizace pro vyhledávače (SEO), tvorba webových stránek a doménové poradenství. V těchto oblastech Vám rádi poradíme a pomůžeme vašemu internetovému obchodu/webu přivést nové zákazníky.

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti provádí - úklid domácností: - praní, žehlení, vaření - hlídání dětí - drobné pochůzky a nákupy

Vývoj a prodej digitálních reklamních a informačních LCD panelů, kiosků. Internetová ovládací aplikace pro správu mediálního obsahu a vzdálené řízení

Nabízíme komplexní služby pro prezentaci na internetu. Profesionální tvorba www stránek, webdesign, e-shopy. Zajišťujeme zvýšení návštěvnosti a prodejní účinnosti. PPC reklama, SEO optimalizace pro vyhledávače, internetový marketing.