Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Provádim masáže sportovní, relaxacní, lymfatické, reflexní, lavove kameny, anticelulitídové, pro těhotné. pedikúrru, manikúru Vyrábim mezipstní korektory vhodné pro: vybočene palce, kladivkove prsty, diabatiky a sportovce. Vice na www.mentuova.cz Masáže, pedikúra, manikúra, korektory.

Nabídka modeláže gelových nehtů, dámská a pánská manikúra, P-shine, luxusní maníkůra Cuccio. Manikúra a modeláž gelových nehtů.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Vydavatelství: -odborný časopis v oblasti maloobchodu a logistiky

Společnost zaměřená na projekční a realitní činnost. Řěšíme projekční zakázky pro: - interiéry - stavby rodinné domy - bytové domy - polyfunkční objekty - administrativní objekty. Dále zpracováváme zakázky: - architektonické studie - urbanistické studie - projekty pro územní rozhodnutí - projekty pro stavební povolení. ...

Agrochem a. s. Lanškroun je pokračovatelem bývalého společného podniku pro specializované služby v zemědělství ACHP Lanškroun. Mimo služby pro zemědělství zajišťuje naše firma i další činnosti: - výrobu krmných směsí pro hospodářská zvířata - nákladní autodopravu vnitrostátní a mezinárodní - prodej uhlí, hnojiv, pohonných hmot a maziv - ...

Kompletní komunikační a kreativní služby.

Provádění fyzioterapie, elektroléčby, masáží, IPL fotoepilace, fotorejuvenace, léčby akné a pigmentace či omlazení pleti..

Prodej a servis počítačů: -hardware -software. Instalace a správa sítí.

Projekce a konstrukce jednoúčelového strojního zařízení: -zpracování technické dokumentace v programech: -SOLID WORKS -HI-CAD -Mechanical Desktop -PRO/ENGINEER -konstrukční výpočty (MATHCAD, MARC/MENTAT) -poradenská a školící činnost.

Vydavatelství, tiskárna. Ofsetový tisk. Reklamní činnost a marketing.

Služby: -architektonické -projektové -inženýrské -stavební činnost.

Práce: -instalatérské -topenářské -drobné stavební -správa budov -měření tepla, vody.

Architektonický ateliér: -architektonické studie -projekty -realizace.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Servis - výpočetní technika Bezdrátové připojení k internetu - WIFI připojení k internetu v okrese Pardubice a Ústí nad Orlicí Webhosting Provoz - datové sítě

Digiprofi.cz je specialistou na prodej elektra a digitální techniky, jako bílé zboží, počítače, domácí elektrospotřebiče, fotoaparáty, mobilní telefony. Snažíme se aby jsme ve většině byli levnější než konkurence při zachování nadstandardních služeb, novinky, soutěže, věrnostní program apod. Bílé zboží: - ledničky - chladničky - ...

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra, pedikúra. Masáže.

Svět hardware je nezávislý server s denním zpravodajstvím z oblasti IT, rozsáhlými recenzemi HW komponent a srovnávacími testy s poznatky.

Prodej výpočetní techniky, hardwaru a softwaru. Servis a správa sítí, PC a serverů.

Dětské centrum Benjamin. Hlídání - děti.

Prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti Vyškovsko, Brněnsko a Prostějovsko.

Překladatelská a tlumočnické činnost Výuka - anglický jazyk