Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra Masáže

Dámské kadeřnictví - svatební účesy - líčení - modeláž nehtů

Ve Studiu NYKA se zabýváme profesionálním poradenstvím a módními střihy dle trendů. Svým zákaznicím nasloucháme a vytváříme jim účesy „na míru“.

Nehtové studio Ronie nabízí své služby v salónu na Praze 9 i doma u zákaznic. Manikúra - suchá i mokrá, Spa manikúra, P-shine, nehtová modeláž gelem i akrylem, nailart a modeláž nehtů na nohou.

Realitní činnost - poradensktví Realitní činnost - poradenství

Výroba: -zámečnická -kovovýroba -kovářské práce -vrata, vrátka, zábradlí, svodidla, mříže -přístřešky z polykarbonátu -výrobky z nerezu, ocelové konstrukce -zámky. Výroba, montáž: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních ...

Podnikové poradenství, ekonomické a organizační poradenství, zavedení stadardních postupů v oblasti controllingu a ekonomického řízení společností. Další související nezbytnou službou je rekonstrukce informačních systémů, jejich správa, analýza, analýzy dat, poradenství při jejich výběru, usnadnění komunikace s dodavateli informačních systémů.

Služby: -převzetí a úprava kalů kontaminovaných TK, NEL, PAU a zemin -výroba certifikovaných rekultivovaných materiálů -sanace starých ekologických zátěží a rekultivace skládek -odstraňování odpadu -zpracování návrhu technologie na úpravu a následná využití.

Poradna PRO duševní ZDRAVÍ Poradna PRO duševní ZDRAVÍ a rodinu

Prodej - manipulační technika Prodej - zdvihací technika E-shop - výrobky chráněné dílny (patchwork, pouzdra na notebooky, masážní stroje, přírosní kosmetika, ...)

ARES CZ s.r.o. Olomouc Reklama - pronájem billboardů, city lightů, štítů, mostů - pronájem billboardů(5, 1x2, 4m) na Moravě - pronájem bigboardů(9, 6x3, 6m) na Moravě - pronájem city light vitrín (118, 5x175cm) na Moravě - pronájem mostů - pronájem štítů (velkoplošné reklamní plachty), výroba a instalace - velkoplošný barevný tisk ...

Služby: -tiskárna -tisk černobílý, plnobarevný -letáky, brožury, časopisy, kalendáře, firemní desky (restaurace), vizitky.

Služby: -přístrojová lymfodrenáž -zeštíhlení a vytvarování postavy -masáže -baňkování -galvanická žehlička na vrásky - redukce vrásek -permanentní prodlužování řas -posilování tvarování postavy - vibrogym -lifting obličeje-spec. masáž -slide styler - přístroj na štěpení buněk -liftingová masáž obličeje

Projekční, inženýrská činnost, projekce. Kompletní stavební činnost.

Centrum sociálních služeb: - azylový dům - dům na půl cesty - noclehárna - K-centrum - D-centrum.

Služby: -projekty všech stupňů a realizace vlastních návrhů -architektonické návrhy interiérů a zahrad.