Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost INKOS CZ je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000, obhájen v roce 2009. Vývoj, výroba, dodávky, poradenství, návrh řešení, prodej, zprovoznění, rekonstrukce, repase, modernizace, dodávky nových zařízení na klíč: -zařízení pro čištění odpadních a průmyslových vod* -investiční celky: -čistírny odpadních, průmyslových vod* ...

Příprava marketingových strategií. Tvorba textů a log. Grafický design. Koncepty vizuální komunikace. Komunikační strategie.

Invert grafic Grafické studio (www.invertgrafic.cz) - Tiskoviny (vizitky, letáky, brožury, kalendáře, pohledy) - Webové stránky (web desing) - Lepená reklama (polepy aut, výlohy) - Firemní identita (logotypy, logomanuály) - Fotografické práce

Půjčovna a prodej: - svatební, společenské šaty. Nehtová modeláž, solárium. Prodej: - šperky Calvin Klein. Svatební a večerní líčení.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské

Architektonický ateliér. Projekty a realizace: - občanské stavby, administrativní objekty, výrobní objekty, komerční stavby, sportovní stavby, bytové domy.

Kynologický klub. Služby: -psí hotel -výcvik psů. Prodej: -krmivo pro psy.

Počítačové služby. Instalace: - settop boxy Servis: - počítače Návrhy a realizace: - www stránky - menší a střední sítě Školení: - výpočetní technika.

C.H. Expo - výstavní a veletržní služby: - organizace a realizace výstav a veletrhů - architektonické návrhy expozic - výstavba expozic na veletrzích a výstavách - standardní stánky - atypické stánky - kombinované stánky - stavba stánků na klíč - realizace kulturních výstav - výroba reklamních materiálů - organizace a ...

Služby: -pravidelné úklidové práce pro firmy, kanceláře, celé objekty.

Grafické studio: - televizní spoty - velkoplošná reklama - loga - digitální tisk - ofsetový tisk - potisk reklamní předměty. SEO optimalizace.

Personální agentura v oblastech: - marketing & communication - sales - finance

Služby: -software pro ekonomiku, ekonomický informační systém WINROY pro malé a střední podniky v oblasti výroby, služeb i obchodu -software pro oblast řízení zakázek na bázi klient-server -tvorba WWW stránek. Prodej, servis: -počítače -počítačové sítě -zřizování připojení k internetu.

Maloobchod, prodej: -počítače KPCOMP -počítačové sítě -notebooky Internet: -vývoj E-COMMERCE -vývoj a provoz extranetových systémů Reklama: -DTP -grafika

Pronájem: - virtuální kanceláře, jednací místnosti pro podnikatele.

Výroba - razítka Propagační služby Výroba - reklamní předměty Tisk na zakázku Návrhy - firemní loga - prospekty

Odhady nemovitostí - znalecké posudky - v lokalitě Jaroměř Realitní činnost

Studio tiskové a reklamní produkce: - digitální tisk - řezaná grafika.

Kadeřnictví - stříhání - mytí - vodová - foukaná - trvalá - melírování - odbarvení - barvení - lakování - tužení - francouzské copyporadenství ve výběru barvy, střihu, melírovaní

Kompletní péče o pleť pro muže i ženy. Povrchové a hloubkové čištění pleti profesionální kosmetikou Afrodita. Čištění a ošetření s využitím moderních kosmetických přístrojů.

Výkup a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace autovraků, pneuservis (provozovna Seč), přistavování kontejnerů.

Hydroizolace: - PVC a TPO folie na střechy - jímky - silážní jámy - bazény - asfaltové pásy Izolace: - tepelná izolace střech - vegetační střechy (zelené střechy). Veškeré účetní služby. Rekonstrukce bytových jader Montáž a prodej centrálních vysavačů