Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Úvěry - hypotéky. Znalecké posudky. Poskytování: - právní servis. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - komerční prostory - garáže.

Kompletní služby: - v oblasti reklamy - reklamní studio - specializaca na grafický design, webdesign, tvorba letáků, prospektů, katalogů, kalendářů. Výroba: - vizitky - logotypy - novoroční přání, oznámení - řezané reklamy, velkoplošný tisk.

Služby: - stavební projekce - urbanistické a architektonické studie - zaměřování stavebních objektů - stavebně technický průzkum.

Prodej, servis: - výpočetní technika Tvorba: - www stránky Správa počítačových sítí

Služby: -správa nemovitostí, nebytové i bytové domy. Máme zkušenosti v oblasti nemovitostí jak z titulu správy, tak i realitní činnosti.

Služby interiérového designera, dekorace a stínění oken (záclony, závěsy, tyče, garnýže, rolety, plisé) potahové látky, ložní prádlo, koupelnový textil, tapety, malby, dekorativní štuky, koberce, svítidla, plédy a kožešiny, luxusní květináče a jejich dekorace. Klientský servis (péče o textil, čištění a zpětné instalace dekorací).

Ekosystem s.r.o. nabízí: - ekologický audit - geologický průzkum - zpracování projektů - výroba technologických zařízení - realizace - navrhování a projektování technologií úpraven pitných, technologických a odpadních vod - sanační práce.

Konzultant pro bezpečnostní a úklidové služby a komplexní správu budov

Sportovní marketing - marketing cestovního ruchu Poradenství - sportovní parky Produkce - sportovní akce

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

COMPANER, software řešení: - centrální i individuální úložiště dat - propojené kanceláře - aplikace na chytrých telefonech a tabletech - pluginy, aktualizace - evidence zákazníků - obchodní případy - obchodní nabídky - objednávky - produkty - metodika, pracovní postupy (kolegové, podřízení) - funkce řízení a práce týmu - kontrola úkolů ...

Prodej: - prefabrikovaných železobetonových jímek - septiků - žump - vodoměrných šachet - nádrží na vodu - nádrží na technologické kapaliny - revizních šachet - kolektorů - čistíren odpadních vod Zajišťujeme zpracování ekonomických informací, softwarové a hardwarové služby. - prodej a systémové nastavení počítačů - ...

Výroba a dodávky ekonomických informačních systémů.

Poradenská společnost která působí na českém a mezinárodním trhu svojí nabídkou specializovaných služeb pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty ze soukromého i veřejného sektoru. Transakční poradenství. Oceňování.

Technické služby, TS: - zimní údržba komunikací - čištění chodníků - recyklace - sběr, třídění a odvoz odpadů - správa komunikací a údržba veřejného osvětlení.

Grafici, designéři, reklama fóliová, nápisy, tabule. Výroba: -řezaná reklama -velkoplošný tisk -orientační systémy. Prodej: -fólie-Multifix -desky-Forex, Kapa -ořientační systém-ACS -materiál pro potisk-Rexam.

Stavební a znalecká kancelář: - energetický auditor, inspektor nemovitostí, stavební dozory, stavební rozpočty, soudní odhady ceny nemovitostí, nanotechnologie, stavební posudky, mykologické posudky, konzultace, expertní činnost, statik.

Nabídka tiskařských služeb. Ofsetový tisk, knihtisk. Tisk samolepící reklamy. Tiskneme katalogy, letáky, vizitky reklamní materiály, kalendáře a jiné.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Služby: -polygrafická výroba -tiskové služby -laserové rytí -digitální děrování.

Realitní kancelář. -zprostředkování prodeje nemovitostí včetně bytových a nebytových jednotek -zprostředkování koupě nemovitostí -zprostředkování pronájmu bytů, nebytových prostor, komerčních objektů -sepsání kupní smlouvy, darovací smlouvy, směnné smlouvy, smlouvy o věcném břemenu -zajištění podkladů pro převod ...

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...