Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Japonská manuální terapie a masážní akupresura Seitai.

Služby: -trvalá depilace -neinvazivní liposukce -omlazení obličeje -lymfodrenáže -kosmetická ošetření -prodlužování řas -pedikúra.

Autodoprava, nákladní doprava, -odvoz stavebních sutí -dovoz sypkých materiálů -stavební činnost -kontejnery -autodoprava -kontejnerová doprava -výkopové práce -recyklace -pronájem strojů. Okruh pozemního stavitelství -opravy a rekonstrukce staveb -chodníky, parkoviště a komunikace -stavby rodinných domů, bytových ...

Poskytuje: - připojení k internetu. Hlasové, internetové, datové služby.

Svatební agentura a půjčovna svatebních dekorací. Luxusní španělské šaty. Rosa Clara Group a světoznáma značka Vera Wang. Svatby na zámku a v zahradě. Výzdoba svatebního obřadu po celé republice. Kompletní svatební servis. Svatební koordinátor zajistí hladký půběh vašeho dne. Organizace svateb pro cizince.

Letecká doprava Investice Správa nemovitostí Architektonická činnost

Prodej a servis počítačů APPLE a příslušenství. Prodej tiskáren s spotřebního materiálu pro tisk. Návrhy a realizace počítačových pracovišť.

Skladování Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava Námořní přeprava Logistika Nákladní přeprava Nákladní doprava Osobní přeprava

Realitní kancelář. Prodej a výkup nemovitostí.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí - provádění odhadů nemovitostí pro úvěrové řízení

Zpracováváme podklady jak pro vysokoškolské i středoškolské studium, tj. diplomové práce, bakalářské práce, seminární práce. Výhodné ceny, kvalitní zpracování.

Firemní informační systémy, software pro řízení skladového hospodářství, maloobchodní i velkoobchodní aplikace, správa sítí.

Architektonický ateliér. Vizionářská architektura a design veřejných i obytných prostor.

Provoz fitness centra. Nabídka masáží, cvičení na míči, parních lázní, power jógy, aerobiku a kickboxu.

Reklamní agentura - sales promotionorganizace - reklamní akce Kulturní agentura - retail promotion - hostesky - organizace soutěží

Správa - databáze Lettershop Digitální tisk Ofsetový tisk Grafické studio

Realitní kancelář Realitní kancelář Správa nemovitostí Inženýrská činnost

Reklamní agentura. Komplexní reklamní služby. Otočné reklamní panely, velkoplošná reklama - billboardy.