Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytování managed serverů. Nabídka služeb dedikovaných serverů, serverhostingu a serverhousingu.

Vaše koště -úklidové práce: -malá rodinná úklidová firma, zaměřená na úklid rodinné domy, byty a kanceláře -čištění koberců, čalounění, mytí oken, úklid po malířích a rekonstrukcích rodinných domů.

Fitnes studio: - fitness centrum (TRX, bossu, břišáky, balony, pilates) - posilovna - move it - fitbike - solárium - fitbox, zumba Služby, poradenství: - trénink - výživa na základě měření přístrojem BODYSTAT. Prodej, poradenství: - výživové doplňky - cvičební pomůcky.

Výroba - bilboardy Výroba - samolepící folie Světelné reklamy Digitální tisk Ofsetový tisk Grafické návrhy - řezaná grafika

Společnost Profisídla.cz je významným poskytovatelem sídel společností na českém trhu. Naším hlavním cílem je usnadnit nově začínajícím i již zavedeným podnikatelům jejich obchodní činnost prostřednictvím poskytování adresy sídla pro jejich společnost. Sídlo společnosti (firmy) a jeho adresa má nemalý význam pro vytvoření dobrého jména společnosti ...

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy. Tvorba: - www stránky. Výroba: - odznaky - placky.

Reklamní činnost Polygrafická výroba Vydavatelství a nakladatelství

Prodej - hardware Servis - hardware Servis - software

Společnost Virtuální kancelář Praha s.r.o. zajišťuje ekonomické zázemí pro vaše podnikání v kancelářských centrech v Praze 1, 2, 3 a 9 - od poskytnutí sídla, až po kompletní servis virtuální kanceláře a pronájem prostor.

Reklamní služby. Reportážní fotografie. Tvorba webových stránek. Grafika.

Překlady a tlumočení: -anglický jazyk.

Kadeřnictví: -pánské -dámské -dětské.

Fotograf. Fotografie: -umělecké -svatební -portréty -módní snímky -booků

Projekční práce v oblasti výstavby elektrických zařízení.

Servis (SW/HW), bazar, prodej mobilních telefonů, notebooků, PC a další elektroniky. Prodej příslušenství k mobilním telefonům, instalace počítačových sítí, zabezpečovacích systémů.

Kadeřnictví - pánské, dámské střihy - barvení, melírování - prodlužování vlasů - zábaly, masky, kůry

Reklamní agentura, výroba vizitek, razítek, letáků, propagačních předmětů, řezaná reklama - signmaking - polepy aut, výloh, reklamní cedule, stojany atd.

Návrh, realizace: -výstavní expozice, stánky Výroba: -reklamní tabule -řezaná grafika Propagační, poradenská, reklamní agentura: -reklama Grafická příprava, práce: -vstupenky -katalogy -letáky Výroba, tisk: -propagační materiály, tiskoviny Prodej: -propagační, reklamní předměty.

Vývoj, výroba a distribuce: - ekonomické systémy a software pro daňové a účetní kanceláře.