Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, maloobchod, oprava: -výpočetní technika -počítače -DVD mechanika a jiné -kompletní servis GSM -odblokování telefonů, výměny displejů a jiné.

Inženýrská činnost ve stavebnictví: -příprava a dozorování staveb. Znalecké posudky: -oceňování nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí. Realitní činnost i developerská. Dodávky staveb na klíč. Projekce staveb a dalších zařízení.

Reality Kolín Nabízíme: -byty -rodinné domy -pozemky -komerční budovy -činžovní domy Bezplatná evidence nabídek a poptávek nemovitostí v naší databázi Poradenská činnost. Zajištění oceňování nemovitostí. Komplexní právní servis spojený s převodem vlastnictví nemovitostí. Pravidelné informování klientů evidovaných v ...

Práce: -komplexní grafické a předtiskové -zpracování výročních zpráv -úprava knih, časopisů -výroba propagačních letáků -digitální tiskárna Epson -tiskové služby. Další adresa: -Jeruzalémská 13 110 00 Praha 1 tel./fax: 224 212 435 e-mail: praha@dors.cz Napojení na špičkovou tiskárnu Boom Tisk v Kolíně, (v objektu ...

Náš architektonický ateliér spoluvytváří kvalitní, hodnotné, krásné a fungující prostředí pro spokojený život. Spektrum naší tvorby zahrnuje projekty občanských i bytových staveb, rodinné domy i interiéry. Kromě novostaveb máme zkušenosti i s projektováním komplikovaných rekonstrukcí historických, památkově chráněných objektů. Zajišťujeme ...

Služby: -bezpečnostní a pořadatelské -ochrana majetku -ochrana osob -ozbrojené doprovody cenin -recepční.

Naše služby: - pronájem skladů, kanceláří - pronájem volných manipulačních ploch - prodej pohonných hmot

Přímý výkup nemovitostí, oddlužení a výkup zadlužených nemovitostí, nemovitosti v exekuci nebo před dražbou.

Výroba: -samolepicí etikety (všechny typy): -grafické -termo a termotransfer -s perforací a s náseky -sandwich -kotouče, archy. Potisk: -papírové a vrstvené obaly v rolích: -papír/PE**(50/20, 50/40...) -Al/papír/PE -Al folie (hliníkové) apod. Technologie: -UV** Ofset, UV** Flexo, Vodové Flexo, Kovoražba ...

Bezpečnostní služba-celostátní působnost. Komplexní bezpečnostní služby: -ochrana a ostraha majetku -přeprava peněz a cenností -kurýrní služby -osobní ochrana -požární ochrana -bezpečnostní studie a přehledy.

Zakládání poboček a firem. Management ekonomických zdrojů. Firemní vzdělávání na klíč v super tvrdých, tvrdých a měkkých dovednostech. Psychodiagnostika - klinická, dopravní, personální. Medical Wellness.

Kosmetické služby - Kosmetika - Manikúra - Gelová modeláž - Depilace - Líčení - Trvalá na řasy

Celní služby. Celní deklarace. Intrastat. Poradenství. Legislativní poradce ohledně EU. Export - Import. Spotřební daně.

Wink - Reklamní agentura. Kompletní polygrafický servis. Katalogy. Výroční správy. Prospekty. Kalendáře. Letáky. Grafické studio. Tiskárna. Fotoateliér.

Výkup, zpracování: -kovový odpad. -kovošrot. -barevné kovy. -kabely.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Instalace a správa počítačových sítí včetně technologie Wi-Fi. Instalace linuxových severů a routerů. Bezdrátový internet.

Fotografické práce - fotoateliér - portréty - archivace produktů - móda - celebrity - life style - fotoalba - fotoreportáže

Kompletní vizážistika, permanentní make up (tetování obočí, linek horních a dolních, stínování rtů ), kadeřnické služby, poradenství, prodej kosmetiky

Zajišťují prodej a poradenství v oblasti ochrany proti odposlechu, prohlídky kanceláří a prevence proti odposlechu. Současně poskytují i permanentní ochranu.

Vydavatelství, distribuce, internetový obchod s knihami. Nejkrásnější a nejzajímavější kroniky, knihy pro volný čas a cestování.

Rezervace reklamy v supermarketu u andré media group, č. 1 na trhu o oblasti Instore medií, zahrnuje pro zákazníky příjemný kompletní servis - vše za měsíční kompletní cenu. Díky naší prodejní síti po celé České republice garantujeme našim zákazníků osobní péči přímo v jejich lokalitě.

Restaurace - sushi bar Solárium Kurzy - relaxačních cvičení s instruktorkou Fitness - sportcentrum Sqash