Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nehtové studio - manikúra - nehtová modeláž - francouzská manikúra - gelové nehty - doplnění gelu

Vývoj: - software na zakázku pro firmy, školy a organizace.

Bezpečnostní agentura - střežení objektů a vozidel - přeprava hotovosti a cenností.

Jsme společnost, která provádí správu nemovitostí a zajišťuje drobné stavební práce.

Výpočetní technika-prodej, servis: -dodávky hardware a software -projekty a dodávky počítačových, telekomunikačních sítí -informační systém CFS -ekonomické poradenství.

Výroba, servis: -elektronika. Recyklace elektroodpadu: -svoz, demontáž elektrických a elektronických spotřebičů -třídění surovin vzniklých při demontáži.

- sběrné suroviny - likvidace odpadů - výkup železa a barevných kovů - likvidace veškerých nebezpečných odpadů - likvidace autovraků AUTODOPRAVA - Liaz - kontejnerový - A 31 - HR - kontejnerová (půjčení kontejnerů zdarma) - DAF kontejner + hydraulická ruka

Nabídka našich služeb zahrnuje pronájem stánků na vánočních trzích v Praze. Nabízíme prodejní místa na frekventovaných lokalitách náměstí Republiky, náměstí Míru, Tylově náměstí a Palackého náměstí.

Odstraňování - tuky - celulitida Lymfatické masáže

Nabízíme úklidové služby, školení, poradenství a služby personální agentury.

Projekce, realizace interiérů: -kanceláře -školní a závodní jídelny -restaurace, bary -obchody -penziony -byty. Podlahářské práce.

Realitní a projekční kancelář.

EKOLOGIE: -sběr odpadů -využívání odpadů -odstraňování odpadů -přeprava odpadů. SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ: -čištění průmyslových odpadních vod* -čištění a rekonstrukce průmyslových jímek -ekonomické studie v oblasti životního prostředí -poradenská činnost.

Zakázková truhlářská výroba. Výroba nábytku: -ložnice -postele -stoly -obývací stěny -předsíňové stěny -vybavení interiéru na zakázku -kancelářský nábytek.

termovizní snímkování fotografické služby tvorba a údržba webových stránek malířské a lakýrnické práce

Překlady - tlumočení Jazyková škola - jednoleté pomaturitní studium - akreditace MŠMT status studenta - prázdninové intenzivní kurzy - večerní jazykové kurzy - přípravné kurzy ke státním a mezinárodním zkouškám - jazykové kurzy pro děti - firemní kurzy a individuální výuka - příprava k ...

Zabýváme se správou a poradenstvím v oblasti PPC reklamy pro stolní počítače i mobilní telefony, zejména Google AdWords, Seznam Sklik a Facebook Ads, PPC reklamy AdWords a Sklik.

Depilace cukrovou pastou PANDHY´S Kosmetika Pandhy´s Pedikúra Pandhy´s Líčení minerální makeup Pandhy´s

Stěhování: - mezinárodní stěhování včetně kompletního balení a celního projednání - stěhování bytového a kancelářského zařízení - stěhování průmyslových zařízení - stěhování uměleckých předmětů a starožitností - instalace nábytkových dílů přímo na stěnu nebo napojení kuchyňského zařízení na odpady, vodu apod. - skladování ...

1) Systémová integrace a řízení složitých a územně rozsáhlých projektů souvisejících s plošným nasazováním výpočetní a komunikační techniky. 2) Komplexní řešení v oblasti IS/IT (analýza, návrh řešení, realizace, servis, poprodejní podpora a další rozvoj). 3) Dodávky, instalace a zajištění servisu počítačů COMPAQ a dále počítačů, periferií a ...

Datové a hlasové služby Připojení k internetu