Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výkup, zpracování a prodej kovového odpadu: -železný odpad -barevné kovy -kontejnerizace zdarma -odvoz vlastními auty. Likvidace technologií a staveb.

Architektonická a projekční kancelář: -navrhování, projekce, inženýrská, stavební činnost -projekce: -demolice -sanace kontaminovaných pozemků -vytyčení podzemních inženýrských sítí na staveništi -prováděcí dokumentace stavby -inženýrská činnost: -zastupování stavebníka při projednávání dokumentace stavby s orgány státní ...

Tiskařské práce a služby: -ofsetový tisk -výsek -plakáty, prospekty, pohlednice, kalendáře, brožury, časopisy, noviny, knihy, vizitky, bloky, stravenky, dopisní papír, formuláře, tiskopisy, letáky, samolepky, etikety, šanony, postry, rozetky, obálky, tašky -formáty do velikosti A2 (650x480 mm).

Prádelna: -praní veškerého prádla -mandlování, žehlení.

Hlavní činností firmy Exito s.r.o jsou úklidové práce a služby všeho druhů. Poradíme si se vším, nač si v rámci úklidů vzpomenete.

Společnost Certainty stav s.r.o. byla založena v roce 2009. Impulsem k jejímu vzniku byly mnohaleté zkušenosti v oblasti organizování výběrových řízení, a to zejména při zadávání veřejných zakázek.

Autodoprava Plovoucí podlahy Pokládka kobercú Drobné opravy v domácnosti Úklid bytu

Personální agentura specializovaná na dělnické profese. Nabízíme personální zajištění výroby a služeb.

Tlumočení, překlady: - turečtina - angličtina - arabština - čínština, vietnamština - dánština - francouzština - norština, švédština - bosenština, slovinština, srbština, chorvatština - Italština - němčina.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Vývoj, výroba, dodávka: - software - informační systém TRILEX pro výrobní, obchodní a distribuční společnosti - tvorba internetových aplikací - výpočetní technika.

Business Consulting Vývoj aplikací Bezpečnost Collaboration services Řízení IT infrastruktury.

Agentura na hlídání dětí v rodinách v Praze. Dlouhodobé i jednorázové hlídání dětí od 3 let. Naše agentura disponuje vlastním výběrem své chůvy. Vyberte si tetu dle sympatií, referencí či zkráceného profilu. Jde o studentky pedagogických fakult s praxí přes hlídání dětí. Zajišťujeme nejen hlídání dětí v Praze, ale i osobní rozvoj Vašeho dítěte. ...

Tvorba webových stránek a jejich optimalizace pro české a cizí vyhledávače.

100 ks letáků za 140 Kč Tisk letáků, plakátů, vizitek, pozvánek. Nově také tisk PVC bannerů, rollupů a grafická přprava.

Od roku 1995 vyrábíme samolepící etikety (logoprinty) s povrchovou úpravou transparentní pryskyřicí. Etikety upravené touto technologií jsou barevně stálé i při vystavení slunečnímu záření a odolné proti klimatickým vlivům. Dají se aplikovat na všechny hladké povrchy, ve speciální úpravě i na povrchy se zrnitou strukturou, na rovné i zaoblené ...

Překlady angličtina - čeština online marketing online inzertní nástroje - lokalizace reklamní brožury právo (smlouvy, firemní dokumenty) turismus (recenze hotelů a destinací) farmacie - lékové monografie zdravá výživa, diabetes časopisové články - periodika zaměřená na životní styl Bližžší informace naleznete na ...

Prodej: - osvětlení. Návrhy a realizace interiérů. Dodávka, prodej: - kuchyně - sedací soupravy - vestavné skříně Zajištění drobných stavebních prací.

Architektonické služby: -vybavení interiérů, hotelů -bytový design.

Nabídka kadeřnických služeb a prodlužování vlasů.

Služby: - potisk reklamních nafukovacích balonků sítotiskem.