Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní činnost - prodej koupě pronájem - bytové prostory - nebytové prostory

Prodej - nehtová kosmetika Kompletní nabídka nehtového studia - modeláž nehtů UV gelem - doplnění - manikúra - zábaly a masky na ruce - poradenství

Lokální připojení k internetu. Poradenství a služby v oblasti HW + SW.

Architektonická a projekční kancelář. Projektování pozemních staveb: - studie - projekty pro územní rozhodnutí - stavební povolení - prováděcí projekty a realizační dokumentace staveb. Inženýrská činnost: - návrhy a projekty interiérů. Ateliér: - Opava, Olbrichova 13.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Čištění a praní textilu a oděvů -Zprostředkování obchodu a služeb -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Potřebujete pomoct se zpracováním odpadů? Neváhejte se obrátit na naši společnost. Máme více než dvacetileté zkušenosti se stavebními odpady, jejich zpracováním, legislativou, nebo třeba s laboratorními rozbory odpadů. Skládka Bratčice: Ukládka a recyklace běžných stavebních sutí a zeminy - zemina a kamenivo, cihly, betony, směsný ...

Věnuji se provozování webových stránek, jejich tvorbě, následnému spravování a jejich marketingu. Momentálně se věnuji hlavně WoWfan.cz - fanstránka World of Warcraft.

úklid domácností, kanceláří, firemních pozemků, údržba zahrad a zahradnické práce

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - zpracování dokumentace - poradenství - kontrolní činnost - školení - vyšetřování pracovních úrazů Požární ochrana - poradenství - školení - kontrolní činnost - dozor při hromadných akcích - zpracování dokumentace Revizní činnost pro vyhrazená technická ...

Tvorba webových stránek, responzivní webdesign, optimalizace pro vyhledávače (SEO), copywriting, konzultace, tvorba grafických materiálů.

Nakladatelství. Vydavatelství. Výroba, tisk, zásilkový obchod, prodej: - propagační předměty, upomínkové předměty: - blahopřání, pamětní listy, památníčky, pozvánky, dárky, hračky, knihy, leporela, publikace. Zakázkový tisk drobných tiskovin, dotisk textu na objednávku.

Kosmetický salon. Kosmetické služby: - kosmetika: - čištění pleti - ultrazvuková špachtle - omlazení pleti, lifting a hydratace - hloubkové ošetření pleti DERMOPEEL - manikúra. - kompletní ošetření nehtů a rukou - nehtová modeláž - pedikúra: - kompletní ošetření nohou - suchá pedikúra, aromapedikúra - masáže.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - redesign - úprava stávajících webových stránek - grafický design, grafické návrhy: - firemní logo, vizitky, tiskoviny - realizace jídelního menu - návrhy svatebních novin - formátování knih.

Nehtové studio. Služby: - nehtová modeláž - manikúra - pedikúra - kosmetické služby - solárium.

Naše společnost je přední český výrobce obalových materiálů a na trhu působíme již od roku 1992. Z obchodní společnosti jsme se vypracovali na jednoho z největších zpracovatelů LDPE fólií v České republice. Zaměřujeme se zejména na výrobu odpadních pytlů na roli i volně ložených: - Paletizační pytle - Překrývací folie (perforované na roli) - ...

Soňa Vaňková se zaměřuje na kosmetické služby, čištění pleti a líčení k různým příležitostem.

Společnost DKK Stav s.r.o. se sídlem v okrese Liberec se již od roku 2008 zabývá stavebními pracemi. Svým zákazníkům nabízíme kompletní dodávku staveb na klíč, včetně přestaveb, rekonstrukcí a modernizací. Dále realizujeme přestavbu půdních vestaveb, fasády, zateplení objektů a mnoho dalších stavebních prací. Mimo to se také zabýváme ...

PROVED s.r.o. se zaměřuje na poradenství a konzultace týkající se veřejných zakázek, výběrového řízení, managementu, ekonomiky, legislativy a marketingu.

Pronájem prostor pro: - narozeninové párty - oslavy. Pořádání: - kurzů kreativního tvoření pro děti i dospělé. - akcí pro děti. Půjčovna masek.

Služby: - kompost - poradenská činnost - státní dotace.

Estetické studio. Služby: - fotoepilace - bezbolestná, trvalá epilace - fotorejuvenace - omlazení, projasnění pleti - microneedling - neablativní dermatoterapií, aktivující tvorbu vlastního kolagenu, elastinu - permanentní make-up - prodlužování řas.

Zařizování dotací z dotačních titulů fondů Evropské unie EU Stavební práce Vodohospodářské stavby - projekty - rybníky Protierozní ochrana Projekce - kanalizace - vodovody - přípojky - čistírny odpadních vod (ČOV.