Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Videoreportáže svateb Prodej - bižuterie Prodej - snubní prsteny Svatební salon Prodej - dámská a pánská obuv Prodej - spodní prádlo - podvazkové pásy - pánské košile a kravaty Prodej - dětské šaty pro družičky Prodej - punčochové zboží Půjčovna - svatební šaty ...

Podnikové poradenství Ekonomické a organizační poradenství Daňové poradenství Personální poradenství Audit Prodej maziv AGIP Leasing

Tiskárna: -příprava pro tisk, osvitový servis -grafika, firemní styl -DTP studio -ofsetový tisk -vizitky, kalendáře, billboardy, katalogy, výroční zprávy, pohlednice, letáky, prospekty, knihy -vlastní fotobanka -digitální tisk. Služby: -knihařské práce -kopírování. E shop.

Jsme poradenská a zprostředkovatelská společnost se zaměřením na komplexní služby v oblasti franchisového podnikání, budování centrál a obchodních sítí.

Reklamní agentura. Služby: -řezaná reklama, tabule, firemní označení -servisky, vizitky, kalendáříky -interiérové tabulky, sortiment označení -malby nápisů a reklam na fasády a štíty domů -samolepky -světelná reklama -billboardy, megaboardy, pronájem ploch -navigační systémy -městské unifikované systémy -potisk: -reklamní ...

Realitní činnost - rodinné domy a vily - byty - komerční objekty - výrobní areály.

Oboustranné vizitky pro každého! Stovky připravených šablon vizitek zdarma pro snadný a rychlý návrh, oboustranný ofsetový tisk, skvělé a konečné ceny vizitek! Bez nutnosti korektur a dodatečných úprav. Udělejte dojem s oboustrannou vizitkou od nás! E shop.

Designérské a architektonické studio. Produktový design, design nábytku, komplexní řešení interiéru a drobná architektura. Vůdčí osobností studia je Jan Padrnos. Další činností společnosti je vývoj, výroba a dodávky městského mobiliáře.

Provozujeme realitní kancelář. Nabízíme správu budov, výkup a hodnocení nemovitostí, průkazy energetické náročnosti budovy.

Počítače a periferie. Servis výpočetní techniky. Správa sítí. Prodej HW, SW.

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Prodej - luxusní kosmetika SEBASTIAN PROFESSIONAL WELLA Kadeřnické služby Kosmetické služby

Činnost, služby: -geologie -hydrogeologie -hydrogeologické posudky -ekologické audity -analýzy rizika -průzkumy znečištění a sanace: -podzemní vody -horninové prostředí -ochranná pásma vodních zdrojů -čištění a regenerace studní. Hydrogeologická služba.

Masáže klasické, medové, lávovými kameny, thajské - masáže nohou a chodidel - balneo zábaly, tělový peeling - Dornova terapie - Breussova masáž

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Odvoz odpadu z kanceláří, restaurací, obchodů, výroben, skladů. Bourací a vyklízecí práce. Zbavíme Vás obalů z plastu, papíru, dřeva, skla, starého nábytku, suti, elektroodpadu. Odvoz vozy do 3, 5 tuny (není nutný zábor ulice).

Kohout Reality je největší renomovaná realitní kancelář v Praze 10 s dlouholetou praxí v oboru realit.

Reklamní a marketingová agentura: - reklama na velkoplošných světelných obrazovkách - billboardové plochy - reklama v tisku.