Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní agentura poskytující kompletní služby v oblasti reklamy, komunikační strategie, kreativa, obalový design, DTP, produkce, venkovní reklama - billboardy, media, PR, promotion. Distribuce neadresných zásilek a tisku. Postservis.

Avnet Partner Solutions je předním evropským distributorem řešení v oblasti serverových systémů, zařízení pro ukládání dat, middleware a software. Naším cílem je podporovat obchodní růst našich partnerů pomocí specializovaných týmů.

Firma se dlouhodobě zabývá širokým spektrem činností v oblasti ekologie: - průzkumné a sanační prác - biodegradace v odpadních systémech - čištění: - plochy, jímky, nádrže, potrubí .

Komplexní zasilatelské služby. Zajišťujeme komplexní servis v oblasti direct mailingu, tzn.od vytvoření relevantní databáze až po vyhodnocení výsledků. Dále nabízíme rozesílání: - zásilky - balíky - reklamní materiály a předměty - tiskoviny.

Poskytujeme marketingové databáze, díky kterým pro bude Vás snadné najít nové zákazníky. Kromě marketingových databázích poskytujeme také monitoring nových firem.

Produkce periodických i neperiodických publikací včetně internetových, reklamní služby. Vydavatelské a nakladatelské služby - vydávání časopisů i knih na klíč.

Nakladatelství: -největší nakladatelství učebnic v ČR -interaktivní učebnice -učebnice pro základní školy a víceletá gymnázia -učebnice pro výuku cizích jazyků -slovníky ((školní, studijní a odborné) -výukové materiály k maturitě -nejmodernější trendy ve výuce -encyklopedická řada pro děti CO-JAK-PROČ -rybářská ...

Jame malé reklamní studio. Vyrábíme reklamní cedule, provádíme tisk samolepek a tisk plakátů. Zhotovujeme reklamní samolepicí nápisy. Jsme v regionu Praha 10. Veškerou výrobu děláme levně.

Kontejnerová doprava. Zabýváme se svozem a likvidací odpadu. Zajišťujeme kontejnerovou dopravu.

Bazar. Vetešnictví. Sklo, porcelán, upomínkové předměty, keramika a podobné předměty.

Společnost OMEGA24 s.r.o.se zabývá: -komplexní správou IT a informačních systémů (topologie a zapojení sítě, důležité aplikace a zálohování dat, online monitoring klíčových prvků, pravidelné SWOT analýzy a finanční plán investic na další období…) -zabezpečením sítí a bezpečnostní audity (HW zabezpečení -firewall, bezpečné úložiště dat, SW ...

Výroba: - razítka - vizitky - reklamní předměty - dárkové předměty.

Nabídka zámečnických, lakýrnických, malířských a úklidových prací, montáže sádrokartonu, dodávek plastových oken a dveří.

Velkoformátový tisk Reklamní potisk - papír - fólie - plátno - textilie - bezchemický papír - archivační papír Termo a kroužková vazba - laminace (za tepla i za studena) - kašírování

Realitní kancelář - prodej bytů do osobního vlastnictví

Výškové budovy: - ošetření střešních krytin - ošetření okapů a svodů Instalace: - kabelů - web kamer Arboristika: - prořezávání koruny - těžba nebezpečných stromů Čištění: - čištění konstrukcí sportovních hal - mytí oken - čištění okapů - čištění parapetů - čištění dalších nepřístupných míst Horolezectví: - ...

Výpočetní technika: - kabeláže počítačových sítí - hardware - servery a stanice platformy Intel - software počítačových sítí - MS Windows NT - servis, údržba, administrace počítačových sítí - komplexní program před a po prodejních služeb zákazníkům - záruční a pozáruční servis - HOT LINE na počítače COMFOR a vybrané produkty ...

Připojení-internet. Internetové a datové služby.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství

Záchrana dat z poškozených datových médií (pevné disky, magnetické pásky, diskety, ZIP, JAZ, Bernoulli, SyQuest, MO, CD, DVD aj.). Specializovaná laboratoř, jediná svého druhu v České republice. Obnova dat po hardwarových poruchách (poškrábané diskové plotny, zadřená ložiska, poškozená elektronika,

Tvorba webových stránek (webdesign) za použití redakčního systému, realizace internetových obchodů (e-shop) s možností napojení na skladový systém (Pohoda, Altus Vario a další).