Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Provozujeme mobilní masáže. Dojíždíme do domácností, firem, hotelů a na nejrůznější společenské akce.

Pohřební služba: -pohřby s obřadem, bez obřadu -smuteční květiny, parte -odvozy zesnulých nonstop -pohřby do země -vyřízení administrativy. Máme vlastní smuteční síň. Zajistíme řečníka, kněze, hudbu. Prodej rakví, obalů na urny. Kamenictví: -opravy, renovace hrobů -zlacení písma -prodej a motáž pomníků -prodej náhrobního ...

Mezinárodní personálně poradenská společnost. Vyhledávání a výběr zaměstnanců na střední a vrcholové manažerské pozice. Executive Search. Konzultační služby v oblasti řízení lidských zdrojů, outplacement, assesment centra. Specializace: - účetnictví a Finance - lidské zdroje - průmysl.

Grafické návrhy a zpracování: - brožury - katalogy - prospekty - letáky - plakáty - kalendáře - pohlednice - inzeráty Fotoateliér: - technická fotografie - produktová fotografie Výroba prezentačních CD-ROM: - zhotovení obsahu (HTML, PDF, on-line katalogy) - výroba CD/DVD - duplikace, potisk, ...

Realitní služby: -konzultace a poradenství, jak nemovitý fond nejlépe a nejvýnosněji využívat -naše bohaté zkušenosti s prodejem, pronájmem a koupí nemovitostí -stanovení reálných cen nemovitostí pro účely jejich prodeje, koupě a pronájmu.

Zajišťujeme administrativně-ekonomickou správu nemovitostí, správu nemovitostí pro SVJ a bytová družstva, developerské společnosti a vlastníky bytů..

Divize Facility management Čechy a Facility management Morava zajišťují zejména technickou správu objektů a integraci všech služeb facility managementu podle zákazníka.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje nemovitostí -zajištění úvěrů, hypoték.

1WAY COMPANY s.r.o. je dynamická společnost, která pomáhá začínajícím nebo stagnujícím firmám získat koncové zákazníky formou přímého prodeje a telemarketingu. Klíčová slova: reklama, marketing, obchod, prodej, obchodní zástupce, konzultant obchodního oddělení, asistent propagačního oddělení, reklamní, marketingová společnost.

Služby, úklidová firma: - pravidelný i jednorázový úklid firem, kanceláří, činžovní domy, byty - úklidy po kolaudaci, vyklizení sklepů - čištění koberců, čalouněného nábyteku - autointeriéry. - mytí opláštění budov Úpravy travnatých ploch u objektů.

Kopírování -barevné -černobílé -velkoformátové. Digitální tisk -barevný -velkoformátový. Razítka. Vizitky. Gravírování. Kompletace: -vazba -laminace. Potisk triček. Puzzle.

Služby: -překlady a tlumočení včetně soudního ověření (němčina): -dokumenty, listiny, korespondence, smlouvy, oblast ekonomicko-právní, obchodní, finančnictví, pojišťovnictví, stavebnictví aj.

Konzultace a poradenství v oblasti vývoje softwaru pro bankovnictví.

COPLAN CZ ENGINEERING s.r.o.: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví - realitní činnost.

KOPIE - POTISK - DTP Služby: - barevné kopírování - potisky na trička, čepice, puzzle a jiné materiály - barevný laserový tisk z PC, DTP služby - plotter - bílý toner - vazby.

Zakázkový potisk: - etikety. Prodej: - tiskárny etiket a karet ZEBRA - snímače, mobilní terminály a průmyslové snímače DATALOGIC - ruční snímače, terminály a bezdrátové sítě MOTOROLA - snímače, mobilní terminály a průmyslové snímače Motorola - spotřební materiál pro tiskárny etiket a karet. Záruční a pozáruční servis: - hardware ...

Obchodní činnost Zprostředkování obchodu a služeb

Úklidová firma, bezpečnostní agentura, recepční služby, hygienický servis. Výuka sebeobrany a bojových sportů. Kondiční cvičení.

Reklamní agentura. Reklamní a designérské služby.

Práce, služby: -masérské -regenerační -rekondiční

Vlnapro - výkup: - ovčí vlna. Prodej: - výrobky z ovčí vlny - přikrývky, podušky, polštáře, plyšové soupravy merino, dětské soupravy, - vlněná příze, ponožky, fusaky Čistění: - peří. Šití: - péřové deky - spací pytle - polštáře, pokrývky. Odběr: - ovčí vlna MERINO.

Fotografické služby: - portréty - svatby - modeling - rodinné a těhotenské foto - reportáže - reklamní fotografie - tabla a maturitní plesy

Tiskové a produkční služby, multimedia, public relation & media, kreativita & design, IT solutions a další