Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vývoj, výroba a prodej: - chromatografický software pro chemické laboratoře.

Developerská činnost. Prodej, pronájem: - byty - kanceláře. Investiční činnost ve výstavbě.

Realitní server. Pronájem prodej: - nemovitosti - byty - nebytové prostory.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Půjčovna, prodej, e-shop, eshop: - karnevalové kostýmy pro děti i dospělé - líčidla, doplňky a paruky. Nabízíme k zapůjčení přes 5000 karnevalových kostýmů.

Služby v oblasti internetu: -pronájem, prodej internetových obchodů, E-SHOP -webhosting -webdesign, tvorba webových stránek -redakční systémy -SEO optimalizace webových stránek.

Zajišťuji DJ na svatbu, firemní večírek, nebo jinou akci s vlastní profesionální zvukovou technikou. S tímto druhem akcí mám několikaleté zkušenosti, proto se na mne můžete obrátit, pokud sháníte na Vaši svatební oslavu, nebo firemní večírek hudbu.

Občerstvení - vnitřní i venkovní posezení - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Kavárna Restaurace Babyškolička - hlídání dětí Plavecký bázen - pro kojence, batolata a děti - volné plavání dětí s rodiči - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Plavání a cvičení kojenců, batolat a dětí - herna pro děti a ...

Rejstřík firem - Živnostenský rejstřík. Rejstřík - Katalog firem pro vaše podnikání Fulltextové vyhledávání v rejstříku firem podle IČO, oboru podnikání, jména osoby, regionu nebo názvu firmy. Jednoduchý a důmyslný systém vyhledávání spojuje obchodní partnery a zákazníkovi umožnuje jednoduché vyhledání služby nejblíže ve svém regionu.

Provádíme realizaci výstavních expozic.

Překladatelská agentura. Především angličtina, němčina, ale i další jazyky. - překlady - tlumočení. Výuka: - německý jazyk (pro jednotlivce i skupiny).

Reklamní činnost, marketing. Aranžérské práce. Pořádání - výstavy - veletrhy. Kopírovací práce. Polygrafická výroba. Knihařské práce. Vydavatelská činnost.

Diagnostika: - automobilymontáže LPG a CNG - revize LPG Čerpání LPG, prodej: - propanbutanové lahve Pronájem: - kancelářské a obchodní prostory

Služby: -projekční -architektonické -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Poradenství pro firmy při plnění povinností v oblasti životního prostředí Externí zajištění funkce podnikového ekologa Audit z hlediska činnosti firmy a vznikajících povinností Spolupráce při zavádění ISO pro ŽP Sledování a vedení registru právních požadavků Pořádání školení, vzdělávání zaměstnanců

Vývoj mobilních a online aplikací.

Kadeřnictví. Provozovna: Tázlerova 277, 511 01, Turnov

Samolepky Vizitky, novoročenky, kalendáře Sítotisk (trička, dresy, tašky, deštníky, ...)

Kadeřnictví se nachází na tradičním místě v objektu Studia – H na Černozemní ulici v Brně – Slatině.V nově zrekonstruovaném a příjemném prostředí nabízím kadeřnické služby za sympatické ceny. Ráda splním Vaše představy a přání, jak při tvorbě běžných účesů, tak i z oblasti nových módních trendů. Pracuji s renomovanou vlasovou kosmetikou značky ...

Vývoj a prodej - program pro zpracování dat z tanečních soutěží

Outdoorová (venkovní)reklama - pronájem reklamních ploch a kompletní řešení venkovní reklamy na klíč

Tvorba, prodej: - výukový software pro překladače angličtiny, němčiny, španělštiny, ruštiny a norštiny slovní zásoba, gramatika, učebnice.

Architektonická kancelář: - realizace interiéry - inženýrská činnost - architektonické studie. Projekční činnost: - zpracování projektové dokumentace staveb.