Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Czech Expat Assistance Services, Relocation and Visa | EXPATCARE.C.

Full service grafické studio: - grafický design - návrhy - reklama - dtp - loga - grafický manuál - obalový design - tvorba www

Prodej, repase: - notebooků, tiskáren a počítačů DELL. Servis i pozáruční: - kancelářská technika - výpočetní technika DELL, LENOVO, ACER, ASUS, HP a jiné - sítí, serverů - tiskárny EPSON, CANON, HP, OKI, BROTHER, LEXMARK, veškeré jehličkové, laserové, inkoustové - EPSON audio, video, interaktivní tabule. Tvorba webových stránek, ...

Nakladatelství se specializuje: - gastronomická literatura: - Receptury teplých pokrmů - Receptury studených pokrmů - cukrářská technologie - kuchařky - receptury - normy - odborné gastronomické knihy - učebnice pro obory kuchař - číšník, cukrář. Internetový obchod.

Příprava a tisk: -propagační materiály -knihy s historickou a turistickou tematikou. -výroba pohlednic včetně nafotografování.

Implementace informačních systémů Řízení poradenských a implementačních projektů Údržba a servis software Zajištění financování Zajištění dodávek hardware.

DTP studio. Tvorba: - internetové stránky - www prezentace. Webhosting, správa - internetové servery a domény. Bannery, videospoty.

Výroba - reklamní tabule - řezaná reklama - polepy výloh a automobilů - samolepky

Naše firma se zabývá těmito činnostmi: Recyklace stavebních odpadů. Mobilní drcení kameniva, dodavatelské třídění písků, hrubotřídění. Ukládka zemin, stavební suti, betonu, živice a asfaltu..

Poradenství - software - hardware Moderátor diskoték

E - shop - erotické spodní prádlo - spodní prádlo - plesové šaty - boty plesové, lodičky, párty, kozačky - erotické spodní prádlo - plavky - boty (plesové, lodičky, párty, kozačky)

Zprostředkování dodávek, servisu: -kancelářská technika -hardware. Provádí: -poradenská a konzultační činnost -systémová a programová analýza -tvorbu software pro ekonomiku firem -podvojné účetnictví -fakturace -skladová evidence -evidence majetku -speciální a zakázkový software -pokladní systémy pro prodejny a ...

Kadeřnictví, kosmetika, pedikůra, manikůra nehtové designerství, masáže, prodloužení řas, prodlužování vlasů, mikrodermobraze, IPL-intenzivní pulzní světlo, solárium, sauna. Rehabilitace s ubytování (50 lůžek). Pobočka: -SENIOR DŮM České Budějovice, Husova tř., tel. 736645485

Dodávka - přepravní kontejnery Dodávka - palety Dodávka - lepenkové krabice, bedny Dodávka - balící papír Zkušebnictví

Finanční poradenství Zakládání společnosti Realitní činnost Realitní činnost

Ekonomické poradenství - zajišťuje veřejné zakázky z. 137/2006 Sb. Organizační poradenství Zajištění - semináře

Zabýváme se vývojem, poradenstvím a realizací informačních systémů.

Kosmetika: - fotoepilace - chemický peeling - permanentní make - up - fotorejuvenace

Překladatelské a tlumočnické služby: -němčina -ruština -texty: ekonomické, technické, právní i jiné oblasti.

Úklid chodníků a parků, kanceláří, interiérů. Akumulátorové vysavače, koše, sáčky, mobilní vysavače, psí exkrementy. Svoz a likvidace odpadu, vyklízení.

BOZP - komplexní služby - havarijní plánování PO - poradenství - havarijní plánování Odpadové hospodářství Komplexní služby - personalistika