Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba - www stránky - internetové aplikacewebdesign Hostingové služby Konzultace - výpočetní technika Instalace a správa - sítě Školení - tvorba webu, webové prezentace a webové aplikace

Internetový prodej - elektronika - počítače a příslušenství

Zabýváme se výukou cizích jazyků pro jednotlivce i firmy včetně přípravy na jazykové zkoušky. Poskytujeme překladatelské a tlumočnické služby.

Kadeřnictví, holičství - svatební a společenské účesy - sportovní sestřihy

Reklamní agentura public relations Logotypy Billboard Tisk - katalogy - letáky - brožury - obaly - nálepky, ... Grafické práce - DTP studio Výroba - www stránky - internetové aplikacewebdesign

Školka a hlídání dětí v dětském koutku. Hlídáme děti jednorázově, pravidelně a nabízíme hlídání dětí v domácnosti. Pořádáme kroužky pro děti v Plzni.

Nabídka poradenských služeb v oblasti zahraničního obchodu zaměřené na Polsko. Možnost překladu a tlumočení z polštiny a do polštiny.

Dodávka, realizace: - počítačové sítě LAN, WAN - software Microsoft - nové technologie v oblasti datových komunikací. Instalace počítačových sítí.

Realizace dopravy a logistické služby. Mezinárodní a vnitrostátní spedice: -spedice pro nákladní a kamionovou dopravu -expresní přeprava kusových zásilek včetně skladování -kurýrní služby -dodávková doprava -vytěžování nákladních vozidel -nadrozměrné náklady -skladování a manipulace přepravovaného zboží -celní deklarace (JCD), vystavení, ...

Poskytujeme sídla pro právnické osoby v lokalitě Praha-Holešovice (za splnění všech zákonných podmínek) a návazné služby virtuální kanceláře (příjem/úschova/přeposílání došlé pošty, telefonní linka s přesměrováním, telefonní a faxové služby). Možnost doživotního vedení sídla. Diskrétnost & spolehlivost.

Výroba, tvorba, zpracování : vizitky objednávkové kartičky dl - pozvánky, PF hlavičkové papíry obálky letáky brožury digitální a ofsetový tisk velkoformátový tisk a kopírování velkoplošné LED obrazovky Pardubice, Hradec Králové, Chrudim

Partner TV PRIMA. Televizní zpravodajství ze Západních Čech. Zpravodajské reportáže. Výroba: -reklama -reklamní reportáže -propagační filmy -reklamní rozhovory -reklamní spoty -videoklipy. Služby: -odvysílání uvedených produktů -zajištění odvysílání v ostatních televizích ČR.

Člen asociace výstavářských firem. Realizace: - výstavní expozice - zařizování interiérů - stálé muzejní expozice - catering.

Mokrá pedikúra, peeling, p-shine, gel lak, modeláž narušených nehtů, zdobení, lakování, depilace nohou.

Čištění interiérů automobilů Čalounění Úklidové práce Čištění - koberce Výškové práce Zámečnické práce.

Řešení produktů z oblastí: - softwaru - hardwaru - databází - internetové technologie dle požadavků klienta.