Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Soudní znalec: -oceňování nemovitostí. Architektonické, inženýrské služby, včetně projektování.

Poradenství v oblasti odpadového a vodního hospodářství a zajištění dlouhodobé průběžné činnosti související s nakládáním s odpady.

Správa domů a bytů pro bytová družstva a společenství vlastníků.

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní i vnitrostátní - celovozové i kusové zásilky - logistika. Celní deklarace. Skladování: - sklad, volný oběh, celní sklad, daňový sklad - distribuce - silniční, letecká, vodní, železniční přeprava. Prodej řetězů: - válečkové, pouzdrové, gallové, fleyberové, speciální.

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Od roku 1992 se věnujeme architektonickým studiím, stavebním projektům, projektům pro realizace staveb, projektům pro realizace interiérů a vlastním realizacím interiérů.

Fotoateliér zaměřený na dětskou a rodinnou fotografii. Specializace na focení novorozenců (newborn fotografie), portrétní a těhotenské fotografie. Interiérové a exteriérové focení. Fotoateliér najdete na Praze 4 - Chodov (Horní Roztyly), v blízkosti metra C Roztyly a nedaleko OC Chodov.

Nehtová modeláž akryl, gel, akrygel - zdobení nehtů - manikúra

Půjčky - úvěry Realitní kancelář Realitní kancelář Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Inženýrská činnost Projekční činnost obytné, administrativní, zdravotnické, školské a průmyslové budovy

Přímý dovozce textilu BARRACUDA CZ spol. s r.o. nabízí kvalitní, značkový reklamní textil vhodný pro reklamní potisk či výšivku nebo jako pracovní oděv. V naší nabídce textilu naleznete trička dámské, pánské i dětské, polokošile, mikiny, čepice, ručníky i osušky. Velkoobchod s reklamním textilem, prodej triček: -značková trička PROMO TEXILE ...

Nabízíme: - praní, mandlování a žehlení prádla. Rozvoz a svoz prádla.

Pedikúra - základní ošetření - výživný zábal - lakování - zdobení

Architektonický ateliér: -architektonický návrh, studie, projekce, realizace: -interiéry -prodejny -kanceláře -veřejné prostory -byty -rodinné domy -typový nábytek -infokiosky -variashop -výstavní expozice -orientační systémy -světelné reklamy -design. Kyzlink Lifestyle Radlická 1c, Praha 5 Tel: ...

Služby: - překladatelské, tlumočnické - angličtina, čínština, čeština, slovenština (jazyk anglický, čínský, český, slovenský).

Fotoateliér - fotografie svatební, rodinné, potréty, tabla

Specializujeme se: - facility management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty.