Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabízím překladatelské služby z a do polštiny. Provádím překlady z různých oborů. Specializuji se na jednu jazykovou kombinaci polština - čeština; čeština - polština. Rodilá mluvčí, osvědčení z českého jazyka, reference.

Poradenství systémů řízení - systémy řízení pro Vás efektivně.

Realitní makléř. Věřím v osobní přístup ke každému klientovi, protože každý z vás je jedinečný a zaslouží si individuální péči. S maximálním profesionálním nasazením se postarám o to, aby vaše cesta za novým domovem byla co nejpříjemnější a bezproblémová. Nabízím kompletní realitní služby a servis. Moji ideální zákazníci jsou ti z vás, kteří ...

Výroba nábytku, židlí a žaluzií. - masiv, dýha a lamino - KANCELÁŘSKÝ nábytek, vybavení firemních prostor - KUCHYNĚ - VESTAVENÉ SKŘÍNĚ - NÁVRHY interiérů ve 3D barevné vizualizaci - Přijedeme za Vámi, poradíme, zaměříme. - Typový nábytek a židle do 10ti dní

Vytváříme kreativní grafické práce určené pro internet a klasická média. Zpracujeme pro vás corporate identity, loga, vizitky, letáky, billboardy. Specializujeme se zejména na návrhy pro webové prezentace, e-shopy, bannery, flash animace a hry.

Konstrukční kancelář Projektové práce ve strojírenství Rekonstrukce strojů a zařízení Výrobní dokumentace ocelových konstrukcí

Technické služby města Bíliny: - údržbu a opravy komunikací - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - veřejná WC - svoz odpadů - sběrný dvůr - provoz parkoviště - správa hřbitova - rekreační zařízení aj. .

Služby: - správa a zprostředkování údržby nemovitostí ve vlastnictví družstva.

Realitní služby na klíč - prodej, pronájem nemovitostí. Homestating, fotostage, sken nemovitostí Matterportem, zajištění validního odhadu kupní ceny, půdorysy nemovitosti, video.

-Zprostředkování obchodu a služeb, pojišťovnictví -prodej drahých kovů Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fotbalu

Prádelna - praní, sušení a mandlování ložního prádla pro hotely a penziony - praní, sušení a mandlování prádla pro soukromé osoby Úklidové služby - úklid firem, obchodních řetězců a domácností - mytí oken - čištění koberců a čalounění.

Zastupování v celním řízení - zpracování dat pro INTRASTAT - poradenská činnost k celním předpisům EU při dovozu a vývozu zboží.

Malování na zeď: - kreslené postavičky. Malba na sklo: - reklamní nápisy - malba na porcelán. Malba na fasádu: - reklamní malba - firemní logo - písmomalířství.

design interierů, výroba vitráží

DJ Kouky: - moderátor - DJ na svatby, narozeniny, párty a jiná setkání - karaoke, bezdrátový mikrofon apod. - hudební produkce, diskotéky, dětské diskotéky, karnevaly apod. - ozvučení a osvětlení prostor

Výkup - kovový odpad - barevné kovy Recyklace - kovový odpadzpracování - kabely

Prodej, pronájem: - světelná reklama, - světelné projektory.

Tvorba webů a e-shopů, reklamní kampaně, měření výkonu, poradenské služby, kompletní servis v oblasti internetového marketingu.

Služby v zemědělství. - rostlinná výroba kombinovaná - balení zemědělských produktů - poradenská činnost v oblasti zemědělství. Sadba brambor od Agry - sadbové brambory všech užitkových směrů Certifikovaná sadba je dodávána ve stupni množení C1 a C2. Balení: - pytle (25, 50 kg) - vaky (1 t) - volně ...

Poskytováním databází pro elektronické obchody, které obsahují strukturované a podrobné specifikace zboží. Poskytování informací o zboží internetovým obchodům.

Služby: -kosmetika. -masáže: -Breussova masáž. -sportovní. -lymfatické.