Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
PRAGONOR, spol. s r.o. nabízí: -návrhy a komplexní realizace interiérů -prodej elektrického vytápění a regulace NOBO

Zabýváme se především aranžováním a výzdobou interiérů, ale do našich služeb patří i květinová aranžmá pro různé společenské příležitosti a prodej dárkových předmětů. Naše dekorace vyrábíme ze všech dostupných materiálů, tak aby vystihly představy našich zákazníků.

Pronájem - nebytové prostory průmyslový areál Správa a průmyslový areál

Terapie, kurzy, semináře, besedy a další: -rodinné konstelace -firemní konstelace -konstelace pro obchodní zástupce -vztahy na pracovišti - REIKI

Společnost zaměřená na prodej a potisk reklamních předmětů. Možnost výběru z velkého sortimentu i výroba na zakázku. Nabízíme: - reklamní předměty - dárkové propagační předměty - technologie tisku (tampónový tisk, sítotisk, laser, výšivka, agentura).

Internetové poradenství, e-commmerce, e-marketing, PPC reklama, tvorba a správa internetových prezentací, internetové obchody, analýzy, audity, konzultace, sociální sítě

Realitní činnost prodej a pronájem nemovitostí - poradenská činnost - hypoteční úvěry a řešení financování nemovitostí Návrhy a realizace interiérů - návrhy a realizace interiérů - výroba zakázkového nábytku a interiérových doplňků - provozovatel internetového obchodu www.superliving.cz - dovozce designových skopných postelí ...

Čištění čalounění a autosedaček Provádíme čištění čalounění a koberců. Pracujeme s přístroji, které jsou šetrné ke všem textiliím. Zabýváme se také čištěním autosedaček, dětských kočárků a matrací. Nejlevnější čištění koberců Brno.

Vytváříme internetové aplikace na míru. Poskytujeme aplikace založené na technologiích (X)HTML, CSS, jQuery, PHP (Nette framework), MySQL.

Tvoříme internetové stránky na profesionální úrovni, přesně na míru zákazníka.

Vývoj software pro odpady, obaly a ekologii, jeho implementace a poskytování služeb typu školení a poradenství pro zákazníky z firemní sféry i ze státní správy.

Masáže, masérské služby. Relaxační masáže, manuální lymfatické masáže, kinesiotaping, masáž lávovými kameny, baňkování, Dornova metoda, Reiki, moxování. Masáže jsou prováděné oleji značky Saloos a Topvet. Dárkové poukazy. Kavárna.

Psychoterapeutická a psychosomatická péče. Anonymní psychoterapeutická péče. Rodinné, podnikové a organizační konstelace. Kurzy hubnutí a zdravého životního stylu. Masáže, cvičení, jóga a meditace. Firemní poradenství a koučink.

Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní přepravu, spediční služby a skladové prostory. Zajišťujeme přepravu standardních i expresních zásilek. Dále zajišťujeme nízkonákladové stěhování bytů a rodinných domů.

Firma se zabývá: -Výkup barevných kovů včetně jejich slitin a rafinací: Fe, Cu, Al, Zn a jiné -Odvoz kovových odpadů vlastními dopravními prostředky. -Přistavení kontejnerů na kovové odpady. -Rozvoz sypkých materiálů (písek, štěrk, uhlí). -Nákup a prodej paliv, hnědého uhlí a palivového dřeva. -Pronájem kontejnerů na odpad.

Sportovně relaxační vyžití - Zumba - Pilates - Street-Dance - Fit-Ball (cvičení na balónech) - Badminton Kosmetické služby - Prodej kosmetiky Avon - Prodlužování a zhušťování řas - Kavitace (bezbolestná liposukce) - Mikrodermabraze (diamantové čištění pleti) - Sonoforéza Čištění koberců profesionálními stroji Kärcher - pro objednání a ...

Poskytování software -prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programu na zakázku -technické poradenství v oblasti výpočetní techniky - HW, SW

Nabízíme vám komplexní služby od návrhů až po realizace interiérů na klíč. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, zajistíme veškeré stavební práce a návazně i vybavení kuchyňskou linkou, dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalšími bytovými doplňky. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce.

Malíři pokojů, natěrači a úklid. Malířské, natěračské a úklidové práce v Hradci Králové. Nátěry fasád, střech, podlah, dřevěných obložení. Provádíme mytí oken, čištění koberců, pravidelný úklid kanceláří. Zakrývání a úklid po malování od nás zdarma.