Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabídka kosmetického salonu: - omlazující kúry - péče o obličej a dekolt včetně masáže - odstraňování celulitidy - řešení akné a problémů s lupénkou, ekzémy - odstraňování jizviček - zesvětlení ppigmentových skvrn - barvení řas, obočí ...

Fotografické a kameramanské práce. Natáčení v HDV videoklipů, svateb, maturitních plesů, třídních a školních akcí, promocí, konferencí a digitalizování materiálů.

Kovovýroba, šití. Výroba: -reklamní výrobky -reklamní slunečníky -sáňky Prodej: -nábytek zahradní (polstry) -pelechy pro psy Stříkání-komaxit.

Poskytujeme: - kompletní soubor projektových a konzultačních služeb při přípravě staveb, výstavbě či rekonstrukci budov Nabízíme: - zkušenosti s tvorbou a změnami územních plánů. Poskytujeme: - služby v rozsahu od územního plánu až po návrhy interiérů a design.

ČINNOST: -inženýrská -projekční -stavební

Zakázkový vývoj HW a SW, firmware pro MCU Návrh DPS v Eagle a PADS Návrh hradlových polí Komunikace po RS232, RS485, USB, CAN, Ethernet GSM aplikace Programování v JAVA Automatizační technika Programování PLC, řídící systémy Siemens Vizualizace v LabVIew Sběr a zpracování dat Práce s databázemi MS SQL, My SQL, Oracle WEB design, SEO ...

Výroba, šití: -prošívané deky, přikrývky, polštáře. Služby: -čištění, čistírna peří.

Eshopy - Designové hodiny - 3000 modelů nástěnných hodin - BB CONCEPT - značkové nádobí a doplňky Výroba - reklamní předměty na míru Tailor Made dle individuálního zadání klienta.

Stříhání a koupání psů - výživové poradenství Prodej - krmiva - doplňky

Reklamní agentura: - marketing, marketingová propagace firem a produktů.

Realitní kancelář: - prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků v Brně a okolí - prodej a pronájem komerčních nemovitostí v Brně a okolí.

Poradenství a konzultace v oblasti: - ochrana utajovaných informací (dříve utajovaných skutečností) - dle zákona č. 412/2005 Sb. atd. - ochrana osob, majetku a informací - systém managementu (řízení) jakosti dle norem ISO - řízení lidských zdrojů. Organizační poradenství. Vzdělávací aktivity včetně lektorské činnosti ve výše uvedených ...

Nejen personální agentura: -komorní a trvalá personalistika -vyhledávání, získávání a nábor zaměstnanců -testování osobnosti, grafologické rozbory, psychodiagnostika -řízení adaptačního procesu a lidských zdrojů -audit personálních činností -hodnocení procesu vnitřního formování pracovní síly a rozvoje kariéry.

Logistické služby: - skladování včetně pojištění - vedení skladové evidence - zpracování objednávek - vedení účetnictví - třídění a konsolidace dílčích dodávek - balení, paletování, foliování, polepování (dle požadavku) - zajištění rozvozu po celé ČR - možnost využití našich obchodních zástupců.

Kosmetika - trvalá na řasy - ošetření všech typů pleti - mikromasáž očního okolí - kosmetické masáže - regenerace, lifting - barvení řas a obočí - depilace teplým voskem - zábaly na ruce - poradenství - denní a večerní líčení Obchodní činnost

Úklidové práce Sportovní a rekondiční masáže

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..

Marketingová společnost THE WORLD rozvíjí již několik let aktivity, které vedou k hlubšímu poznání a pochopení vzdálených zemí a kultur. Ve světě sbíráme textový a obrazový materiál, který následně zpracováváme do mnoha veřejných projektů. Pořádání: - fotovýstavy, besedy a diashow, jevištní pořady, přednášky na školách, soutěže a ...