Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kompletní realitní servis, zprostředkování prodeje i koupě nemovitostí, facility management - starost o nemovitosti Máme více jak 20 let zkušeností v oblasti nemovitostí a financování obchodních transakcí. Rychlost a spolehlivost je naší výhodou.

Obchodní zastoupení Praha. Nabízíme služby v oblasti polygrafie: - grafické návrhy - DTP služby - provoz tiskárny (sazba, tisk, vazby, skladování, distribuce) - vydavatelství.

Firma Pratos s.r.o. vznikla v roce 1999 pro potřeby zákazníků, především pro správu nemovitostí a s ohledem na zajištění všech potřeb při jejich provozu a údržbě a to převážně pro kancelářské a provozní budovy. Naše společnost zajišťuje veškerý servis spojený s chodem těchto objektů.

Vývoj softwaru a poskytování internetových služeb.

Komerční služby a Obchodní příležitosti: - nákup a prodej společností nebo jejich částí - fúze a akvizice - joint ventures - reality - franšízing - vyhledání partnerů - manažerské a personální poradenství vč. náboru - veškeré právní služby Investiční a provozní financování - znalecké posudky a oceňování - marketing a reklama ...

Maloobchod - prodej. - nakladatelství - prodej knih

nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) opravy silničních vozidel silniční motorová doprava nákladní zemní práce

Se zabývá architekturou, urbanismem, interiérovým designem - Poskytuje kompletní služby při přípravě i provádění staveb jakéhokoliv rozsahu - Zpracovává kompletní projektovou dokumentaci ve všech stupních včetně legislativního projednání, autorského dozoru a dokumentace pro výběr dodavatele - Návrh interiéru je zpracováván do detailu pro jeho ...

Odvoz odpadu a suti (sutě) včetně naložení a ekologické recyklace.

Hladík stavební servis s.r.o. nabízí: - zhotovení architektonického návrhu nebo celé studie a projektu pro stavební povolení - skládací stěny - posuvné střechy - zimní zahrady - zastřešení bazénů.

Zajištění studie proveditelnosti, projektové dokumentace.

Stavebnictví: - rekonstrukce a opravy domů a bytů - půdní vestavby - fasády - výstavba průmyslových a kancelářských prostor. - bazény. Prodej stavebního materiálu. Likvidace stavebních odpadů.

Dodávka - razítka Kopírování Dodávka - vizitky Laminování

Firma Disk, s. r. o., se již několik let zabývá projektováním dopravního značení. Specializace našich zaměstnanců na uvedenou problematiku nám umožňuje sledování nejnovějších trendů v oboru a vysokou úroveň projektové dokumentace.

Solárium Aerobic - zumba Fitness centrum Sauna Masáže

Nezávislý grafik, designér, výtvarník a umělec. Grafika: - webových stránek - rozsáhlých internetových portálů - interaktivní animace ve formátu Macromedia Flash. Návrhy, ilustrace a DTP elektronická sazba tiskovin: - letáky - pozvánky - přáníčka - časopisy - brožury - knihy a jiné publikace. Velkoplošná grafika pro plakáty, ...

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Provádíme tvorbu webových prezentací, internetového marketingu, optimalizací pro vyhledávače, PPC kampaní a vývoj aplikací na míru.

Skladování Přeprava - kusové zásilky po celé Evropě Logistika Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodopravapřeprava - expresní a nadrozměrné náklady Spedice

Znalec: -oceňování nemovitostí úřední cenou daně, účetnictví -tržní ceny nemovitostí převody, dědictví, insolvence. Realitní činnost a služby poradenství.