Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba: -razítka. Reklamní činnost: -výrobky a služby z oblasti zelené reklamy materiály: -recyklovaný, kukuřičný a biodegradabilní plast, recyklovaný papír, bio bavlna, dřevo, materiály pro digitální tisk bez PVC a další ekologicky šetrné materiály -pro jednotlivce, nadnárodní společnosti Nabízí: -výrobky a služby z oblasti ...

Realitní služby: -včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí -specializace na Berounsko a Prahu Západ prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků a komerčních objektů. -Správa bytových domů pro SVJ -Správa nájemních bytů.

Poskytování poradenství při tvorbě firemní a obchodní strategie.

Psychologická ordinace, psycholožka: -pro dospělé.

Tiskárna: -ofsetový tisk, digitální tisk -výsek -plakáty, prospekty, pohlednice, kalendáře, brožury, katalogy, noviny, časopisy, knihy, vizitky, bloky, stravenky, dopisní papír, formuláře, tiskopisy, letáky, samolepky, etikety, šanony, obálky. DTP studio: -příprava dat do tisku -grafické návrhy -sazba -scanování -retuše, montáže ...

Kompletní grafický servis. Grafické studio: - DTP - scan - foto - samolepky - gravírování - retuše - fotomontáže - výroba světelných cedulí.

Temperovaný sklad v areálu Libuš. Dobrý přístup na dálniční síť ČR. Vybavení skladu: - regálové zakladače - skladové buňky - kancelářské plochy - vysokozdvižné vozíky - paletové vozíky - hydraulické rampy. Uložení: - uložení zboží na Europalety - uložení zboží regály. Poskytování skladových služeb a využití veškeré skladovací ...

Naším cílem je poskytnout Vám komplexní služby v oblasti podpory prodeje - reklamních dárků pro Vaše firemní klienty. Nabízíme Vám rozsáhlé katalogy od běžných dárků jako jsou propisky, trička, bloky až po luxusní sady kufrů, kožených doplňků nebo psacích souprav

Reklamní agentura: - reklamní koncepce, strategie a její vizualizace přes média, public relations PR a direct mail až po veletržní prezentace a eventy. Služby v oblasti marketingu a komunikace.

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika. Webhostingové služby. Outsourcing. Servis IT. Externí správa: - sítě LAN.

Připojení k internetu: - optická vlákna - bezdrátové - WIFI. Digitální televize. Webhosting, mailhosting. Registrace domén. Prodej, servis: - výpočetní technika.

Jóga Fitness - walking - spindoor - hot - fitnessbox Aktivní tanec Sportovní a regenerační masáže - dětský koutek - bar

Vydavatelství a nakladatelství - časopis RENÉE HOROSKOPY, RENÉE MAGAZIN MADAM

Reklama na Internetu: -Pay Per Click (PPC) reklamní kampaně -kontextová reklama -internetová reklama (bannery, videoreklamy, firemní zápisy aj.) -SEO/Optimalizace pro vyhledávače. Poradenství a konzultace v oblastech: -internetová reklama -návrhy a implementace reklamních kampaní -SEM -SEO -analýzy pro majitele ...

Kosmetický a kadeřnický salon. Služby: -kadeřnické -prodlužování vlasů -keratin -kosmetika -prodlužovaní řas.

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Svoz komunálního odpadu. Odvoz velkoobjemového odpadu a stavebních sutí. Pronájem kontejnerů. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Separovaný odpad: -papír -sklo -plasty. Strojní metení a kropení. Poradenství v odpadovém hospodářství. Skartace písemností a dokumentů. Zemní práce.

Služby zajišťuje agentura v ČR i zahraničí: -hudební a kulturní akce, koncerty, festivaly, městské slavnosti -ozvučení -osvětlení -videoprojekce -pronájem pódia -technické zajištění akcí -párty, velkokapacitní stany - pronájem a stavba.

Fotografování: - glamour, akt - těhotenské a baby foto - děti, rodinné foto - portréty - svatby - produktová tvorba.

Realitní činnost, prodej: - rodinné domy. Správa nemovitostí. Projekční činnost. Development.

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Design studio. Grafický design Internetové prezentace Výstavnictví Průmyslový design Kompletní reklamní servis