Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kosmetický salón Služby: -kosmetické -kadeřnické.

Poskytujeme: - široké portfolio produktů a služeb. - pro firemní zákazníky - pro velké korporace.

Úklid výrobních prostor, hal a multifunkčních objektů..

Fotografování - reportáže - květiny - památky - horské scenérie ALPY - krajiny - města

Kosmetický salon. Služby: - odstraňování celulitidy metodou BODY FORMING. - kurzy na odstranění celulitidy a zpevnění pokožky - masáže - kosmetika.

Modelingová agentůra - reklamní módní přehlídky - módní přehlídky na společenských akcích

Fotostudio. Fotografuji portréty, svatby, společenské a podnikové akce. Propagační foto. Portréty v ateliéru i exteriéru. Práce ve fotostudiu.

Poradenství v oblasti informační technologií (hardware & software). Tvorba webových stránek, e-shopu, redakční systémy, design, programování mikroprocesorů, aplikace a individuální projekty. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, webové portály, hostingové a související činnosti.

Firma provozuje neurologii, biofeedback, EEG biofeedback, elektroterapii, péči o oči a oční okolí (rozostřené vidění, pálení očí, ...)možnost očistných kůr tlustého střeva a jater, prodává bylinné koupele, "pravou" horkou čokoládu a stévii v různých balení a formách včetně potravin stévií slazených (trvanlivé pečivo, vánoční pečivo apod. dle ...

Výroba: - plastové výrobky - pryžové výrobky. Velkoobchod, zásobování: - zdravotnický materiál. Balící činnost.

Zprostředkování kontaktů pro: - firmy - cestovní agentury.

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -tiskárny, monitory -telefony, faxy -kalkulačky, diáře -počítačové programy -počítačová literatura. Služby: -přestavba starších počítačů -sběrna razítek.

Nabízíme moderní a uživatelsky přívětivý ekonomický informační systém ALFA pro vedení podvojného účetnictví, skladového hospodářství, mzdy a personalistiku, fakturaci i pokladní prodej. Instalace a předvedení zdarma

Prodej: -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -3D návrhy zdarma.

Exkluzivní svatební salon. Půjčovna: -svatební šaty -maturitní šaty -šaty do tanečních -společenské šaty.

Tvorba osobních a firemních webových prezentací. SEO optimalizace pro vyhledávače. IT poradenství. Prodej výpočetní techniky.

Výstavba - interiéry - projekt ZELENÁ ÚSPORÁM - pozemní stavby Pokládka - linolea - koberce - plovoucí podlahy Dodávka - nábytek

Castingová, komparsní a hostessingová agentura. Provádění castingů na výběr rolí pro TV reklamy a pořady, celovečerní filmy, videoklipy a další mediální projekty jak pro české tak i zahraniční produkce a klienty. Full-service casting: výběr nejvhodnějšího typu herců nebo komparsistů. Služby pro tiskové reklamy, fotokampaně fotografování ...

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě -realitní činnost -technické zkoušky, analýzy -veškeré geodetické práce.

Služby: -tiskárna -tisk obchodních tiskopisů, letáků, plakátů a katalogů -vydavatelství a tisk kalendářů, novin, časopisů, brožur a knih. Zakázková výroba a prodej: -vizitky -razítka.

Úklidový servis. Komplexní úklidový servis. Údržba budov a objektů. Generální úklid. Úklid pravidelný a denní: -kanceláře, sociální zařízení aspolečenské prostory - koberce, dlažba, PVC, atd. -venkovní plochy - dvory, chodníky, cesty, silnice, garáže -dodávka, instalace a doplňování zásobníků na tekuté mýdlo, toaletní papír, skládané ...

Nabízím fotografování těhulek, miminek, dětí, rodinné a portrétové fotografie.Fotografování jak v ateliéru i exteriéru.

Služby: - periodický i jednorázový úklid interiérů a exteriérů všeho druhu - suché čištění koberců - extrační a kartáčové čištění koberců a sedacích souprav - mytí výloh, oken a prosklených ploch - drátkování, broušení, pastování, leštění, lakování parket - úklid po stavebních pracích - čištění sklepů a místností po zatopení - ...

poradenská firma pro průmyslové a obchodní firmy.

Zpracování: -marketingové studie. Realizace: -průzkum trhu.