Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Lakýrnické a natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce Mytí - fasády

Projektování, implementace, poskytování, vývoj: -software pro velké podniky i malé firmy -řídících informačních systémů pro výrobní podniky -realizace informačních systémů a programů pro státní instituce, restaurace nebo cestovní kanceláře -správa výpočetních systémů -tvorba aplikací, programů a systémů na zakázku i pro OS Windows ...

Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače Solárium Fitness centrum Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY (energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače, ...) Celulitidové zábaly Masáže regenerační, sportovní, lávovými kameny - měkké a trakční techniky

Personální agentura: - personálně psychologické poradenství - profesionální nábor a vyběr pracovníků - školení a výcvikové programy pro řídící pracovníky od mistrů po Top management - personální audit - analýza motivačního klimatu, opinion survey - motivační projekt firmy. Vzdělávací agentura: - školení a výcvikové programy pro ...

Salon: -kosmetika -svatební líčení -manikúra -modeláž nehtů -vizážitsta-poradenství

Reklamní předměty ve formě čokolád a různé.

Služby v oblasti zabezpečení a ochrany informačních zdrojů a bezpečnostních technologií.

Wadd studio je progresivní společnost zabývající se vývojem webových aplikací a softwarových produktů, dále také designem a reklamou od její webové podoby až po reklamu tištěnou.

Služby v oblasti informační bezpečnosti: - antivirový program RESCUE MONITOR, F - PROT PROFESSIONAL - software RESCUE MONITOR - komunikační šifrovací program CRYPTO - PROT PROFESSIONAL antivirový systém - antivirová ochrana NT serverů NETSHIELD NT - profesionální šifrovací systém na ochranu dat před cizími viry IRONWARE - ...

Vedení: - účetnictví. Realitní činnost: - bytové prostory - nebytové prostory. Správa nemovitostí.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Přepravujeme nebezpečné, tekuté odpady, zajišťujeme čištění jímek a nádrží od usazenin s následnou ekologickou likvidací.

Zprostředkování prodeje, pronájmu nemovitostí, bytových i nebytových prostor.

Služby: - realizujeme interiéry pro privátní kleintelu, obchodní a reprezentační prostory, kanceláře a hotelová zařízení. Naším hlavním sortimentem jsou bytové textilie, potahové materiály, nábytek, tapety, koberce, bytové doplňky svítidla, závěsné systémy. Kompletní dodávka interiéru včetně služeb architekta.

Grafické studio: - animace - grafické práce - ilustrace. Tvorba: - webové prezentace - e-shopy - e-learningové aplikace.

Distribuce informačních systémů. Zavádění informačních technologií. Dodávky software a hardware. Bezpečnost informačních systémů.

Kodak Express. Služby: -tisk digitálních fotografií. -výroba razítek. -tisk vizitek. -vyvolání fotografií. -fotodárky. -svatební fotografie, školní foto. -průkazové fotografie na počkání. Pobočky: Praha 1, Celetná 3, tel.: 266711166 Praha 3, Vinohradská 151, tel.: 255742218

Nabízíme tvorbu unikátních tetování, předělávky a opravy stávajících tetování.

Specializujeme se na fotografické služby a to především pro firemní zákazníky. Nabízíme služby v oblasti reportážní fotografie, produktové fotografie a reklamní fotografie. Od fotodokumentace firemních akcí, promotion, rautů, konferencí, firemních událostí, kulturních a sportovních akcí, veletrhů až po produktovou fotografii Vašich výrobků.

Nakladatelství. Internetový obchod: - knihy z vlasní produkce

Bezpečnostní a detektivní agentura: - zpracování projektů ostrahy -prověření bezpečnosti stávajícího systému ostrahy, kontrola činnosti Vaší ostrahy - činnosti směřující k zlepšení postavení vůči Vašim dlužníkům, sběrem informací a důkazních prostředků s cílem zlepšit bonitu pohledávky nebo zjistit reálný stav její vymahatelnosti ...

Služby: - digitální minilab - expresní zpracování digitální fotografie. Tvorba klasických fotografií i průkazových na počkání. Provozovna: - Metro "C" Háje - Opatovská 994, 149 00 PRAHA 4 - Háje.