Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Úklidový servis nabízí: - celoplošné mytí podlahových krytin - celoplošné vysávání textilních podlahových krytin - mytí a desinfekce sanitárních zařízení (WC mísy, umyvadla) a kontrola funkce odpadu) - vyleštění vodovodních baterií a chromových doplňků.

Vývoj softwaru se zaměřením na řízení datové kvality a Master Data Management.

Navrhování sportovních interiérů, vybavení fitness a komerčních sportovišť včetně ekonomické rozvahy.

Gravírování. Pískování skla. Vypalování. Řezání a dělení laserem. Výroba razítek.

Architektonické, urbanistické studie a návrhy. Projektová dokumentace: - rodinné a bytové domy - interiéry - komerční objekty - veřejné prostory. Jestli se vám zdá odborník drahý, počkejte kolik vás bude stát amatér.

Vývoj, dodávka, údržba, poradenství: - programového vybavení - informační systém GubiSPA - učený pro řízení provozů hotelových komplexů lázeňského a nebo sanatorního typu. Školení, kurzy, semináře.

Vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu.

Kartografické centrum, vydavatelství. Výroba, služby: - tematické mapy ČR - turisticko - informační mapy regionů - atlasy pro ZŠ a SŠ.

Nabídka služeb agentury pro podporu reginálního rozvoje. Realizace programů Phare a tvorba regionálních informačních systémů.

Reklamní agentura: - reklama, tisk, výroba, prodej, reklamní práce - výroba razítek - kopírovací centrum - tonery - výroba webových stránek.

Nabízíme reklamní a grafické práce. Navrhujeme reklamní kampaně, věrnostní programy, spotřebitelské soutěže a reklamní dárky.

Poskytujeme produkty a služby, které Vám pomohou se správně rozhodnout a chrání před špatnými obchody a pohledávkami. Nabízíme finanční, kreditní a marketingové informace o firmách z ČR, SR a dalších 240 zemí světa. S D&B můžete snižovat špatné pohledávky, zlepšit řízení cash flow, nalézt skrytá rizika a hrozby či odkrýt vlastnické struktury.

Reklama. Wrap - celopolep (převlek)aut. 3D reklama. Potisk textilu. Tisk plakátu.

Fotografování - svatby - děti - maturitní plesy - vítání občánků - kulturní a společenské akce Videozáznamy svatby, kulturní a společenské akce Svatební agentura Prodej - svatební obuv Půjčovna - svatební a společenské šaty Živá hudba k tanci i poslechu

Pořádá a výstavyrealizace výstav Asociace výstavářských firem člen INTERNATIONAL FEDERATION OF EXHIBITION SERVICES IFES

Výroba světelné reklamy. Zakázková kovovýroba.Světelná 3D písmena, nápisy a loga nesvětelné 3D písmena, nápisy a loga světelné panely oboustranné (výstrčka) světelné panely jednostranné (na zeď) – tvar hranatý nebo atypický světelné panely jednostranné – čelo vypínané pružným vinylem do hliníkového profilu – tvar hranatý nebo atypický totemy ...

Poskytování internetových služeb pomocí bezdrátového připojení.

Nákup, prodej: - neželezné kovy, (barevné) měď, zinek, hliník - železné kovy, ocel, litina, slitiny - elektromotory - kabely - drahé kovy stříbro, zlato, platina - CRGO a HRGO plechy. Výroba, prodej: - hliníkové hutní polotovary.

Firma SunWorld nabízí: - provoz solárních studií v Praze a v Liberci - dodávky profesionálních solárií Ergoline, Soltron, megaSun a Luxura - záruční a pozáruční servis - výkup použitých solárií protiúčetem - zřízení solárních studií na klíč - velkoobchodní a maloobchodní prodej solární kosmetiky Emerald Bay, California Tan, SunMaxx, ...

Provádíme: - balící služba. Výroba: - firemní dárky - dárkové koše - suvenýry.

Nabízíme sádrokartonářské a obkládačské práce, architektonické i designérské služby. Provádíme celkové rekonstrukce bytů, domů, kanceláří i obchodů.