Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, servis: - výpočetní technika Poskytování: - bezdrátové připojení k internetu. Mediální a reklamní činnost. LED obrazovky.

Dodávka: - hardware - poradenství. Tvorba: - www stránky Správa: - sítě.

Návrhy pro obtisky plastových modelů letadel a jejich návody: - příprava pro tisk - tisk obtisků sítotiskem. Konstruktérské a kresličské práce (AutoCAD a Solidworks).

Kosmetické a relaxační studio Maria: - lymfatické masáže - klasické masáže - čokoládové, medové detoxikační terapie zad - Ajurvéda - Ajurvédské terapie - kosmetické terapie obličeje a dekoltu - olejové zábaly - laserový přístroj - prodej kosmetiky - reiky.

Stavební práce, stavební firma: -rodinný dům, domy -novostavby, novostavba -rekonstrukce -byty, domy, půdní nástavby, nebytové prostory -elektrikář, instalatéř, topenář, sádrokartonář, truhlář -výběr, dodávka, doprava stavebního materálu -vypracování projektové dokumentace, vizualizace ve 3D provedení(koupelny, WC) -fasády, ...

Pronájem výrobních hal, skladů a kanceláří

Nabízíme kvalitní projekty rodinných domů, interiérů, rekonstrukcí i všech ostatních druhů staveb. Zajišťujeme všechny fáze od architektonické studie po realizační dokumentaci.

Vývoj a dodávky systémů pro práci s dokumenty, pro komplexní správu a archivaci obrazových a elektronických dokumentů a výkonných faxových systémů.

Společnost Combitrading je přední firmou na trhu v oblasti mobilního sběru, přenosu a správy dat pomocí technologie čárového kódu či RFID. Našimi klienty jsou společnosti z celé řady odvětví, mimo jiné z logistiky, výroby, státní správy, zdravotnictví, komunikací a prodeje.

Vývoj, výroba a prodej automatizovaných systémů řízení. Zpracování dat a software. Elektrická regulační technika. Dodávky a poradenské služby ohledně programů na zpracování dat (software). Výroba zařízení pro řízení průmyslových procesů.

Výroba řezané grafiky ze samolepicích folií a signmaking. Foliová grafika, orientační systémy a rytecké práce.

Společnost COM PLUS působí na trhu telekomunikačních a informačních technologií a systémů od roku 1993. Hlavním zaměřením společnosti je výstavba telekomunikačních sítí včetně sítí mobilních operátorů, datové produkty, aplikační SW a integrovaná telekomunikační řešení. Společnost se od svého vzniku zaměřila na komplexní řešení v oblasti ...

Reklamní agentura - reklamní předměty - signmaking - 3D reklama - fotografické služby - 3D modeling Grafické studio - loga a logotypy - grafické manuály - corporate identity Webové studio - internetové stránky - redakční systém pro správu webu - internetové obchody (e-shopy) - internetové ...

Natáčení a zpracování videofilmů, fotografické práce, digitalizace starších nahrávek a fotografií, jejich úpravy a opravy, přepis na všechna běžná záznamová média Dokumenty, reklamní spoty, rodinné a společenské události, sportovní a kulturní akce - vše dle Vašeho přání. Scénáře, komentáře a hudební doprovody k filmům.

Oděvní výtvarnice, stylistka, vizážistka. Zakázková výroba, líčení, styling, prodej oděvů a oděvních doplňků, vlastní tvorba.

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov: - skot. Pronájem: - kanceláře. Sřediska, farmy: - Dobešov, tel.:556748025 - Heřmanice, chov skotu.

Kopírování: - barevné do formátu A3 - černobíle dp formátu A0 - skenování i velkoformátové. Výroba: - razítka - vizitky - kalendáře - fóliové nápisy - podložky pod myš. Tiskové služby - potisk triček.

Realitní činnost: -louky a pozemky -bytové prostory.

Tlumočnické a překladatelské služby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -trička s potisky. Služby: -potisk na všechny druhy textilních výrobků od jednobarevných nápisů až po barevné -potisk ochranných pracovních oděvů.

Vývoj, distribuce, servis programu EKONOM - účetní a evidenční systém, pro malé a střední firmy. Jednoduché a podvojné účetnictví, mzdy, sklady, maloobchod. Síťové verze . Služby: vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Nabízíme kvalitní konzultanty, kteří mají více než 10 let zkušeností s implementací standardních SAP.com aplikací, integrací, návrhem a vývojem zákaznických řešení na bázi SAP.com. Mají rozsáhlou znalost obchodních procesů, dokáží provést návrh jejich optimalizace a zejména implementovat procesní podporu v systému SAP.com. Dodáváme ...